Τουρκία: Ετοίμαζαν αντίποινα για τη δολοφονία των 6 στην Αρτέμιδα

by onvolos
2 views

Με την υποψία ότι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του Μπαρίς Μπογιούν ετοιμάζονταν να προβούν σε αντίποινα μετά τη δολοφονία 6 ανδρών στην Αρτέμιδα, στις 11 Σεπτεμβρίου , η τουρκική Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος συνέλαβε σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη, δέκα υπόπτους μεταξύ των οποίων και τα αδέρφια δύο εκ των νεκρών της Αρτέμιδας.

Οι 10 συλληφθέντες, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλείται η ΕΡΤ ,είναι μέλη της συμμορίας με την ονομασία «Daltons» του Μπαρίς Μπογιούν, του Τούρκου μαφιόζου που φέρεται να βρίσκεται στην Ιταλία. Στη συμμορία αυτή φέρεται πως ανήκαν και οι Τούρκοι που δολοφονήθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου στην Αρτέμιδα, στο πλαίσιο του πολέμου ανάμεσα σε οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση κοκαΐνης στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διεύθυνση Ασφαλείας Κωνσταντινούπολης, διαπιστώθηκε ότι μέλη της οργάνωσης ετοίμαζαν επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη.

Κατόπιν αυτού, πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη επιχείρηση στις 19 Σεπτεμβρίου σε συγκεκριμένες διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

Κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν 4 πιστόλια χωρίς άδεια, 85 φυσίγγια, 6 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας, περίπου 430 χιλιάδες τουρκικές λίρες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ