Τομ Χανκς: «Θα καθάριζα τουαλέτες για να πάω στο Διάστημα»

by admin
3 views

Μπορεί να έχει κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων και να έχει μείνει αξέχαστος μέσα από τους ρόλους του, ωστόσο ο Τομ Χανκς έχει κι άλλο όνειρο. Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην Telegraph αποκαλύπτοντας τη λατρεία του για το Διάστημα. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα καθάριζε ακόμα και τις τουαλέτες σε ένα διαστημόπλοιο, εάν του προσφερόταν η δυνατότητα να ταξιδέψει, επιβαίνοντας στο εσωτερικό του, στα άστρα.

«Θα ήθελα να είμαι ο υπεύθυνος για το σερβίρισμα του φαγητού και για τα αστεία από και προς το φεγγάρι» είπε. «Αν υπήρχε χώρος, θα ήμουν εκείνος που καθαρίζει, αστειεύεται, λέει ιστορίες και διασκεδάζει τους πάντες. Είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος. Πιθανώς να υπέβαλα αίτηση αυτή τη στιγμή! Μπορεί να είναι καλή ιδέα. Θα έκανα όλες τις δουλειές. Θα καθάριζα την τουαλέτα. Θα σέρβιρα το φαγητό. Θα δίπλωνα τα ρούχα. Θα πρόσεχα τον εξοπλισμό. Με αυτόν τον τρόπο οι άλλοι θα μπορούσαν να είναι ελεύθεροι να κάνουν άλλα πράγματα» προσέθεσε.

Ο Χανκς πρωταγωνιστεί στο «Moonwalkers» και θέλει απεγνωσμένα να συμμετάσχει σε ένα από τα μελλοντικά ταξίδια της ανθρωπότητας στη Σελήνη

Ο 67χρονος Tομ Χανκς (ο οποίος έχει επίσης υποδυθεί τον αμερικανό αστροναύτη Τζιμ Λόβελ στην ταινία «Apollo 13») πρωταγωνιστεί σε ένα ταξίδι στο Διάστημα που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τα προηγούμενα αλλά και τα μελλοντικά ταξίδια της ανθρωπότητας στο φεγγάρι. Το «Moonwalkers» δεν είναι ταινία αλλά μια συγκλονιστική έκθεση (από τις 6 Δεκεμβρίου στον τεράστιο εκθεσιακό χώρο Lighthouse, στο Λονδίνο), στο πλαίσιο της οποίας ο Χανκς παρουσιάζει λεπτομερώς όλες τις αποστολές του προγράμματος Apollo, επιστέγασμα του οποίου αποτέλεσε η κατάκτηση της σελήνης από τα μέλη της αποστολής Apollo 11 τον Ιούλιο του 1969.

Ο Τομ Χανκς, που έγραψε το «Moonwalkers» μαζί με τον Βρετανό κινηματογραφιστή Κρίστοφερ Ράιλι, συνομιλεί με αστροναύτες του (υπό την ηγεσία της NASA) προγράμματος Artemis, στόχος του οποίου είναι να επιστρέψουν οι άνθρωποι στη Σελήνη, για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 1972, όταν στον δορυφόρο της Γης το πόδι τους πάτησαν τα μέλη της αποστολής Apollo 17, της ενδέκατης και τελευταίας αποστολής του ιστορικού προγράμματος.

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ