18 Ιούλιος, 2019 02:07

Breaking News

Τη Ν. Καπούλα επισκέφθηκε στο εκλογικό της Κέντρο ο Μαν. Κεφαλογιάννης – Δήλωσε βέβαιος για τη νίκη της

Τη Ν. Καπούλα επισκέφθηκε στο εκλογικό της Κέντρο ο Μαν. Κεφαλογιάννης – Δήλωσε βέβαιος για τη νίκη της

Το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα, επισκέφθηκε  σήμερα (14-5-2019) το απόγευμα ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, πρώην βουλευτής Ηρακλείου και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» ευχήθηκε στη κ. Καπούλα καλή επιτυχία στον τίμιο αγώνα – όπως είπε – που δίνει και εξέφρασε την άποψη ότι θα είναι η επόμενη δήμαρχος Βόλου. Τόνισε ότι η Ν. Καπούλα τιμά και την παράταξη και δίνει ένα δύσκολο αγώνα σε ένα δήμο που χρειάζεται  όλες τις δυνάμεις για το καλό της περιοχής.

Από την πλευρά της η κ. Καπούλα, ευχαρίστησε τον κ. Κεφαλογιάννη για την στήριξη του και ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία θεωρώντας την ως δεδομένη τη νέα εκλογή του ως ευρωβουλευτής.

Παράλληλα ανέφερε προς τον κ. Κεφαλογιάννη ότι θα συνεργαστούν στενότερα στο μέλλον καθώς θα χρειαστεί την εμπειρία του σε ζητήματα συνεργασιών και προγραμμάτων που θα υλοποιήσει ο Δήμος Βόλου μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

www.ert.gr

Related posts