Τέμπη : Ο επιθεωρητής Λάρισας πήρε αναρρωτική λίγο μετά το δυστύχημα

by onvolos
3 views

Στην αντεπίθεση περνά ο επιθεωρητής που ελέγχεται για την τοποθέτηση του άπειρου σταθμάρχη στη Λάρισα, καθώς, όπως υποστηρίζει, η απόφαση να τεθεί σε αργία στερείται νομικής βάσης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως πήρε αναρρωτική άδεια ενός μήνα την επομένη του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ο ΟΣΕ ανακοίνωσε ότι ο επιθεωρητής Λάρισας έχει τεθεί σε αργία μέχρι τη διεξοδική διερεύνηση της καταλληλόλητας και επιλογής του σταθμάρχη.

Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που είχε διατελέσει πρόεδρος των σιδηροδρομικών στον Βόλο, θεωρεί πως η απόφαση να τεθεί σε αργία στερείται νομικής βάσης και περιμένει να απαντήσει αφού έρθει στο φως η επίσημη αιτιολόγηση της συγκεκριμένης απόφασης.

Ωστόσο μεγάλη εντύπωση προκαλεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ότι ο επιθεωρητής Λάρισας την επόμενη της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών πήρε αναρρωτική ενός μήνα, μια κίνηση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι υπεύθυνος για όλη την λειτουργία των σιδηροδρόμων από την Λάρισα μέχρι και τον σταθμό του Αιγινίου Πιερίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ