Τέιλορ Σουίφτ: Έδωσε bonus 100.000 δολάρια σε κάθε οδηγό φορτηγού που εργάστηκε στην περιοδεία της

by admin
14 views

Η περιοδεία – φαινόμενο της Τέιλορ Σουίφτ «Eras Tour», η οποία συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις πιο εμπορικές περιοδείες όλων των εποχών, με τα κέρδη από τις συναυλίες της να αγγίζουν μυθικά ποσά.

Ωστόσο, εκτός από την ίδια την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία αποτελεί την «βιτρίνα», για όλο αυτό το υπερθέαμα που προσφέρεται στις συναυλίες της, χρειάζεται να εργαστούν εκατοντάδες άνθρωποι με ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα και πολλές φορές υπό δύσκολες συνθήκες, αφού η μια συναυλία διαδέχεται την άλλη με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
Η σπουδαία κίνηση της Τέιλορ Σουίφτ

Ωστόσο, σε μια κίνηση ανθρωπιάς, η Τέιλορ Σουίφτ θέλησε να δώσει σε ορισμένους από αυτούς ένα μπόνους, ως ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά που έχουν προσφέρει

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ξεχώρισε ανάμεσά τους, τους οδηγούς φορτηγών που μετέφεραν βαριά αντικείμενα από τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να πραγματοποιεί τα σόου της στην παγκόσμια περιοδεία της.

Σύμφωνα με το TMZ μάλιστα, η Τέιλορ Σουίφτ δεν τσιγκουνεύτηκε τα χρήματα. Όπως μεταφέρει το πρακτορείο ειδήσεων χάρισε από τα κέρδη της ως τώρα, από 100.000 δολάρια σε κάθε οδηγό φορτηγού. Μοίρασε τις επιταγές – μπόνους πριν από το σόου της στη Santa Clara, CA.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι άνθρωποι που πήραν το μπόνους ανέρχονται περίπου σε 50 οδηγούς μόνο για την περιοδεία της στις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι η Σουίφτ έχει δώσει τουλάχιστον περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια.

Κι αν το ποσό σας φαίνεται μεγάλο, πρέπει να ξέρετε ότι είναι… μηδαμινό μπροστά σε αυτά που βγάζει για μια συναυλία της.

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ