Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών: Προκήρυξη για πρόσληψη διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση

by admin
5 views

Την πλήρωση 187 θέσεων με επιλογή διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση, για την κάλυψη των αναγκών των τμημάτων ακαδημαϊκής εκπαίδευσης (151 θέσεις), τεχνικής εκπαίδευσης (30 θέσεις) και στρατιωτικής εκπαίδευσης (6 θέσεις) της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) – με έδρα τα Τρίκαλα Θεσσαλίας – για το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025 προκήρυξε η σχολή.

Όσες-οι επιθυμούν να προσληφθούν στις θέσεις αυτές πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε κλειστό φάκελο είτε προσωπικά οι ίδιοι, είτε από νόμιμα εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών είτε με συστημένες επιστολές μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή εταιρειών Ταχυμεταφορών (με ευανάγνωστη ημερομηνία παραλαβής του φακέλου από τον αρμόδιο υπάλληλο της υπηρεσίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή των εταιρειών Ταχυμεταφορών) στη διεύθυνση:
Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών,
Τμήμα Προγραμματισμού και Ελέγχου Εκπαίδευσης, Στρατόπεδο «Καβράκου», οδός Τσιτσάνη,
Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα,
το αργότερο μέχρι την 30η Απριλίου.

Πιστοποιητικά και δικαιολογητικά τα οποία υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από αυτή, θα γίνονται δεκτά μόνο κατόπιν αποδεδειγμένων λόγων ανωτέρας βίας (π.χ. απεργία/κινητοποίηση υπαλλήλων του φορέα έκδοσης πιστοποιητικού/δικαιολογητικού, νοσηλεία σε νοσοκομείο του υποψηφίου), η εξέταση των οποίων εναπόκειται στην κρίση της επιτροπής. Σε κάθε περίπτωση, προσόντα κτηθέντα μετά την ημερομηνία λήξης υποβολής δικαιολογητικών, δεν θα λαμβάνονται υπόψη στη μοριοδότηση.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη, οι τριμελείς επιτροπές προβαίνουν σε έλεγχο αυτών και ανακοινώνουν κατάσταση με τους υποψήφιους που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά την 14η Μαΐου στην ιστοσελίδα της Σχολής https://smy/army/gr προκειμένου αυτοί να τα συμπληρώσουν και να τα αποστείλουν, αποκλειστικά μέχρι την 17η Μαΐου, αναφέρεται σχετικά στην προκήρυξη.
Λοιπές πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από:

α. Τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών – τμήμα Προγραμματισμού και Ελέγχου Εκπαίδευσης (Στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ», οδός Τσιτσάνη, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα) κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 13:00,

β. Στο τηλέφωνο 2431432203,

γ. Από την ιστοσελίδα της Σχολής https://smy/army/gr ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail:
smy-tpee@army.gr

Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ