18 Ιούλιος, 2019 07:07

Breaking News

ΣΥΡΙΖΑ: Oι δηλώσεις της κ. Γεννηματά αναντίστοιχες με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου

ΣΥΡΙΖΑ: Oι δηλώσεις της κ. Γεννηματά αναντίστοιχες με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου

Κριτική στις δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του: «Η δήλωση της κας Γεννηματά βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας.

Ενώ όλοι καταλαβαίνουν ότι η κρίσιμη κάλπη της 7ης Ιουλίου θα κρίνει αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις σκληρές και αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές της Ν.Δ. ή θα συνεχίσει με προοδευτική διακυβέρνηση και πολιτικές κοινωνικής προστασίας, η ίδια επιμένει εμμονικά στο μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να αγνοήσουν τις ανούσιες αντιπαραθέσεις για μικροεξουσίες. Σήμερα να στηρίξουν χωρίς δισταγμό προοδευτικά ψηφοδέλτια στους δήμους και στις περιφέρειες όπου αναμετρώνται προοδευτικοί υποψήφιοι με εκπροσώπους της Ν.Δ.

Και από αύριο όλοι και όλες μαζί να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για τη νίκη της προόδου έναντι της συντήρησης στη κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών που θα κρίνει το μέλλον της χώρας».

www.ert.gr

Related posts