ΣΥΡΙΖΑ: Η δήλωση συμπόρευσης Παππά – Κασσελάκη

«Χτίζουμε τη Μεγάλη Παράταξη της νίκης»

by onvolos
2 views

Με κοινή δήλωση τους ο Νίκος Παππάς και ο Στέφανος Κασσελάκης επισημοποιούν τη σύμπραξη τους πέντε μέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σημειώνουν πως έχουν κοινό στόχο να δημιουργήσουν «τη Μεγάλη Παράταξη της νίκης». «Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη», επισημαίνουν και προσθέτουν πως «ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

 

Νωρίτερα είχαν συνάντηση στη Βουλή, η οποία έληξε με τη δήλωση στήριξης από τον Νίκο Παππά στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Η κοινή δήλωση Παππά-Κασσελάκη

 

«Ανταποκρινόμαστε στο μήνυμα της τεράστιας συμμετοχής του δημοκρατικού κόσμου στη διαδικασία της 17ης του Σεπτέμβρη. Οι 150.000 πολίτες, που περίμεναν για μία ή δύο ώρες στην ουρά, σάρωσαν σενάρια κρίσης που απεργάζονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Έστειλαν μήνυμα ενότητας.

 

Ένα μήνυμα που μας δεσμεύει όλους και όλες για κοινή πορεία στη βάση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα και η οποία συσπειρώνει τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο. Οικοδομούμε το κόμμα των μελών, με ουσιαστική συμμετοχή και απόφαση σε όλα τα επίπεδα, με περιφερειακή οργάνωση και αξιοποίηση όλων των στελεχών. Ενεργοποιούμε τα δίκτυα της παράταξης. Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη.

 

Υπερασπιζόμαστε:

 

την εξωτερική πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο 2015 – 2019. Διεκδικούμε λύσεις στην εξωτερική πολιτική στη βάση του Διεθνούς Δικαίου.

την προοπτική μιας χώρας όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί να ζήσει το δικό του Ελληνικό Όνειρο: να αναπτύσσει ελεύθερα τις δυνατότητές του, με δικαιοσύνη, εντιμότητα και δημοκρατία.

Ξανακερδίζουμε:

 

τον κόσμο της εργασίας, τους μισθωτούς τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τη μεσαία τάξη και την υγιή επιχειρηματικότητα.

τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο.

Από σήμερα χτίζουμε τη Μεγάλη Παράταξη της νίκης.

 

Ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

 

Συμμετοχή, Ενότητα, Νίκη».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ