Η συγκεκριμένη συνταγή είναι εύκολη, νόστιμη και αν θέλετε να την κάνετε περισσότερο πικάντικη μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα της μουστάρδας. Αν σας περισσέψει η αυγοσαλάτα γίνεται ένα λαχταριστό σάντουιτς -ότι πρέπει για σνακ στο γραφείο.
Υλικά
8 αυγά
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
3κουταλιές της σούπας γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
άνηθο
αλάτι
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα αυγά και προσθέτουμε αλάτι.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, την μουστάρδα και το ελαιόλαδο μέχρι να «δέσει» η σως.
Σ’ ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Βάζουμε την σαλάτα στο ψυγείο για μία ώρα.
Extra tip: Αν σας αρέσει η κάππαρη μπορείτε να προσθέσετε στη σαλάτα για να δώσει μια παραπάνω ένταση.