Συνεχίζονται οι εγγραφές στα δημοτικά Ωδεία Αλεξανδρούπολης και Φερών

by admin
0 views
Συνεχίζονται οι εγγραφές  στα δημοτικά Ωδεία Αλεξανδρούπολης και Φερών

Μουσική εκπαίδευση σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας παρέχουν τα δύο δημοτικά ωδεία που λειτουργούν σε Αλεξανδρούπολη και στη δημοτική ενότητα Φερών.

Στο δημοτικό ωδείο Αλεξανδρούπολης οι δυνατότητες που δίνονται για τους σπουδαστές είναι μεταξύ άλλων, υπεύθυνη και αναγνωρισμένη μουσική εκπαίδευση, επαγγελματικός προσανατολισμός , προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα πανεπιστημιακά τμήματα Μουσικών Σπουδών, υποτροφίες, χαμηλά δίδακτρα, εκπαιδευτικά ταξίδια για ακρόαση επιλεγμένων συναυλιών κ.α.

Στο ωδείο των Φερών, το οποίο έχει πρόσφατα ανακαινιστεί, διαθέτει τμήμα μουσικής προπαιδείας και παρέχει επιλογές στους σπουδαστές του για κλασσικά και παραδοσιακή όργανα(πιάνο, κιθάρα, ακορντεόν, μπουζούκι κ.α.), ανώτερα θεωρητικά (Αρμονία, Αντίστιξη) όπως και μοντέρνα μουσική (ηλεκτρική κιθάρα, ντραμς).

Οι εγγραφές και για τα δύο ωδεία ξεκίνησαν την 1η Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται . Σημειώνεται ότι στο δημοτικό ωδείο Αλεξανδρούπολης κατά τον τρέχοντα μήνα λειτουργούν τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για την προετοιμασία των κατατακτηρίων και εισαγωγικών εξετάσεων.

www.ert.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ