Εξιχνιάστηκαν, από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, τρεις περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν το τριήμερο, από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου 2023, στο νησί.
Ειδικότερα συνελήφθη, χθες (26-09-2023) το μεσημέρι στη Σκιάθο, ένας 18χρονος Έλληνας υπήκοος και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα- από τις πρώτες πρωινές ώρες της 24-09-2023 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 26-09-2023- ο δράστης διέπραξε τρεις κλοπές από δύο Ιερούς Ναούς και μια επιχείρηση της Σκιάθου. Αφαίρεσε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο με άγνωστο χρηματικό ποσό από τον έναν ναό και αφαίρεσε και άγνωστο μικροποσό από χρηματοκιβώτιο, από την δεύτερη εκκλησία. Επίσης έκλεψε 760 ευρώ και διάφορα κέρματα από μια επιχείρηση.
Ο δράστης είχε αποκρύψει, σε εξωτερικό σημείο, το χρηματικό ποσό των 303,6 ευρώ, το οποίο υπέδειξε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε αστυνομική ταυτότητα.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος