Συλλήψεις για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στους Σοφάδες Καρδίτσας

by admin
0 views

Συνελήφθησαν, προχθές (27-05-2024) και χθες (28-05-2024) σε περιοχές του νομού Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, μία ημεδαπή γυναίκα για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και ένας ημεδαπός άνδρας για κλοπή, αντίστοιχα. Επιπλέον, στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη τρεις ημεδαποί άνδρες κατηγορούμενοι για κλοπή, καθώς και άλλος ημεδαπός άνδρας κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, προχθές (27-05-2024) τις μεταμεσονύχτιες προς πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καρδίτσας, ο συλληφθείς, από κοινού με τους άλλους τρεις συνεργούς του, μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, και αφού εισήλθαν στον προαύλιο χώρο αυτού, αφαίρεσαν περίπου 3.000 κιλά βέργες αλουμινίου, διαφόρων διαστάσεων.

Από τους αστυνομικούς διενεργήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση σιδήρων και μετάλλων στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος βεργών αλουμινίου, συνολικού βάρους 810 κιλών περίπου, οι οποίες, όπως προέκυψε, αποτελούν μέρος των όσων είχαν αφαιρεθεί από το κατάστημα και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

Στην επιχείρηση, ιδιοκτησίας ημεδαπού, εντοπίστηκε και συνελήφθη η ημεδαπή γυναίκα, ως προσωρινά υπεύθυνη, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ