Στο αντλιοστάσιο της Αγριάς ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ

by admin
1 views

Στο αντλιοστάσιο ακαθάρτων της Αγριάς, στον χώρο του ΟΣΕ, βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Αργύρης Κοπάνας μαζί με τον γενικό διευθυντή Δημήτρη Κουτσιφέλη και με στελέχη του Βιολογικού.

Ο Αργύρης Κοπάνας ανακοίνωσε «την ολική ανακατασκευή του αντλιοστασίου με σύγχρονο εξοπλισμό έτσι ώστε να μην παρουσιαστεί ξανά η δυσλειτουργία του αντλιοστασίου, όπως συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή, που είχε ως συνέπεια τον πλημμυρισμό του δικτύου και την υπερχείλιση των φρεατίων».

Στο αντλιοστάσιο της Αγριάς ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ «εκτιμούμε ότι το νέο αντλιοστάσιο στο χώρο του ΟΣΕ θα τεθεί σε πλήρη και αποδοτική λειτουργία μέχρι τέλος Ιουλίου».

Στο αντλιοστάσιο της Αγριάς ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒΣτο αντλιοστάσιο της Αγριάς ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ

Αναλυτικότερα, ο Αργύρης Κοπάνας ανέφερε τα εξής: «Τα αντλιοστάσια ακαθάρτων Αγριάς υπέστησαν σοβαρές φθορές από τις θεομηνίες Daniel&Elias. Κυρίως από την είσοδο μεγάλων ποσοτήτων αδρανών στο δίκτυο, με αποτέλεσμα τις εκτεταμένες φθορές του εξοπλισμού άντλησης. Συνεπεία των παραπάνω φθορών, εμφανίζονται δυσλειτουργίες στο δίκτυο αποχέτευσης με κυρίαρχο σύμπτωμα την εμφάνιση κακοσμιών και πλημμυρισμού του δικτύου. Η υπηρεσία αμέσως μετά τις θεομηνίες και την διαπίστωση των επιπτώσεων προχώρησε σε μελέτη ολικής ανακατασκευής των αντλιοστασίων, με προμήθεια νέου ανώτερης ποιότητας εξοπλισμού και πλήρους τροποποίησης του τρόπου λειτουργίας των αντλιοστασίων. Ήδη έχει εγκατασταθεί εφεδρικό αντλιοστάσιο στον ΟΣΕ, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την κατασκευή του νέου. Η ύπαρξη και λειτουργία του εφεδρικού αντλιοστάσιου επέτρεψε την γρήγορη ανάταξη των προβλημάτων λόγω του πλημμυρισμού του δικτύου την τελευταία Παρασκευή».

Στο αντλιοστάσιο της Αγριάς ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒΣτο αντλιοστάσιο της Αγριάς ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ