Στο έλεος της κακοκαιρίας η Μαγνησία – Οριακά οι χείμαρροι στον Βόλο

by onvolos
25 views

Στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας η Μαγνησία. Στην Μηλίνα πλημμυρισε το ρεμα , το νερό ξεπερνά το ένα μέτρο και υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθούν αυτοκίνητα στη θάλασσα. Έπεσαν δέντρα και στύλοι της ΔΕΗ . Την περιοχή πλήττουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες με αποτέλεσμα να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα, καθώς ο όγκος νερού που πέφτει είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Υπάρχουν επίσης προβλήματα και με την ηλεκτροδότηση εξαιτίας της πτώσης στύλων της ΔΕΗ. Ιδια κατάσταση επικρατεί στο Χόρτο.
Στον Βόλο ο χείμαρρος Κραυσίδωνας έχει φουσκώσει επικίνδυνα και βρίσκεται στα όριά του, ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες σε ένα του σημείο έχει υπερχειλίσει.
Η ισχυρή νεροποντή δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία, στους κεντρικούς δρόμους.
Ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος βγήκε στον δρόμο για να κατευθύνει τους οδηγούς και να τους πείσει να γυρίσουν στα σπίτια τους μετά και την απόφαση να μείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα.
Ο κ. Μπέος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και αν είναι δυνατόν να τις διακόψουν μέχρι να ηρεμήσει το ακραίο καιρικό φαινόμενο.
Πλημμύρα και στην περιοχή των Παλαιών και του Π. Λιμεναρχείου, με την περιγραφή των κατοίκων, να δείχνει το νερό να έχει μπει στις αυλές των σπιτιών τους
Διακοπές ρεύματος έχουν σημειωθεί σε διάφορα σημεία της Μαγνησίας, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, με συνέπεια να υπάρχει ρευματοδότηση, τόσο σε οικείες και καταστήματα σε σημεία του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, όσο και του Πηλίου. Λόγω της διακοπής, δεν μπορούν να μεταδώσουν πρόγραμμα και ραδιοφωνικοί σταθμοί που εκπέμπουν απ΄την κορυφή του Πηλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ