Στον Βόλο σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης

Συνάντηση Χαρδαλιά με Νομαρχιακή και υποψήφιους

by onvolos
6 views

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι και πάλι Πρωθυπουργός της χώρας και θα λάβει ισχυρή εντολή στις 21 Μαϊου », δήλωσε από τα γραφεία του κόμματος στον Βόλο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού.

«Η χώρα σκορποχώρι, στην οποία δεν διέκριναν σύνορα στη θάλασσα και τα ήθελαν ορθάνοιχτα στη στεριά, δεν υπάρχει πια. Στον Έβρο ο φράχτης επεκτείνεται και οι παράνομες εισροές μεταναστών έχουν σχεδόν μηδενιστεί. Εχουμε πλέον θωρακίσει στο έπακρο τα σύνορά μας», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό και δήλωσε ότι «η κοινωνία αντιλαμβάνεται και συμμερίζεται την αναγκαιότητα για αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ». “Η αυτοδυναμία δεν είναι στόχος κομματικής σκοπιμότητας, αλλά εθνικής αναγκαιότητας”, είπε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 19.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου, όπου αναμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα διακυβέρνησης για τη νέα τετραετία .
Ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε βέβαιος ότι οι πολίτες θα εμπιστευτούν για μία ακόμη 4ετία τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ανέφερε πως «αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης, γιατί θα κρίνουν αν θα πάμε μπροστά ή πίσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ