Σκέψεις φυγής του Δουβίκα από τη Θέλτα

by admin
5 views

 

Ο Έλληνας επιθετικός δεν παίζει πολύ στην ισπανική ομάδα και ήδη έχει αμφιβολίες για το μέλλον του στην Ισπανία.

«Η σεζόν του Δουβίκα στην Θέλτα είναι πολύ περίπλοκη και ο Έλληνας στράικερ σκέφτεται σοβαρά την επιλογή να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι», αναφέρει το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα, «elgoldigital.com/». Στο δημοσίευμα τονίζεται πως «ο Δουβίκας έφθασε στην Θέλτα το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο παρά τις μεγάλες προσδοκίες που γεννήθηκαν, ο Δουβίκας έκανε μια πολύ δύσκολη σεζόν στη Θέλτα»

«Υπό τον Ράφα Μπενίτεθ ήταν αναπληρωματικός. Οι καλές εμφανίσεις του στο Copa del Rey οδήγησαν τους οπαδούς της Θέλτα να ζητήσουν περισσότερα λεπτά για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Όμως ο Ράφα Μπενίτεθ δεν είδε το σχέδιο με τρεις επιθετικούς και η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε. Ωστόσο, η απόλυση του Μαδριλένου και η άφιξη του Claudio Giráldez του έδωσε μια νέα ευκαιρία . Μια ευκαιρία που κατέληξε να είναι άλλη μια απογοήτευση», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

Καταλήγοντας στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Ο νέος προπονητής της Θέλτα όχι μόνο δεν του έχει δώσει πολλά λεπτά, αλλά έχει μειωθεί η προβολή του. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Και, όταν όλα έδειχναν ότι ο Στραντ Λάρσεν ήταν προορισμένος να φύγει, ο Νορβηγός επιθετικός δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει στο Βίγκο για άλλη μια σεζόν για να αγωνιστεί για μεγαλύτερα ύψη. Αν τελικά ο Στραντ Λάρσεν μείνει για άλλη μια σεζόν, ο Δουβίκας είναι πρόθυμος να φύγει από τη Θέλτα. Ο Έλληνας επιθετικός δεν θέλει να ζήσει άλλη μια σεζόν στη σκιά του συμπαίκτη του και στα 24 του χρόνια αναζητά μεγαλύτερη προβολή. Γι’ αυτό είναι αποφασισμένος να ζητήσει από τον σύλλογο λύση εάν δεν βελτιωθεί η κατάστασή του ή δεν έχει στόχο να βελτιωθεί».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ