Σε διάθεση τα εισιτήρια για το Final 8

by admin
11 views

 

Το Ηράκλειο και τα Δύο Αοράκια θα φιλοξενήσουν το φετινό Final 8 για το κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ από τις 15-18 Φεβρουαρίου.

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε πως τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι πλέον προς διάθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το Kύπελλο Final 8 έχει αρχίσει και το Ηράκλειο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει μία ακόμη γιορτή του μπάσκετ! Μπορείτε από σήμερα να κλείσετε τη θέση σας στο ΚΓ Νέας Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια) με ένα απλό «κλικ»!

Η διάθεση των εισιτηρίων αρχίζει από σήμερα μέσα από το site της ticketmaster, όπου μπορείτε να δείτε και όλους τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν, ώστε να είστε εκεί στην απονομή του πρώτο τίτλου της χρονιάς!

Το Κύπελλο Final 8 θα διεξαχθεί 15-18 Φεβρουαρίου και θα διεκδικήσουν τον τίτλο οι Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πάτρας, ΠΑΟΚ mateco, Άρης Midea, Περιστέρι bwin, ΑΕΚ Betsson και Πανιώνιος. Για πρώτη φορά παράλληλα, θα διεξαχθεί και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών!

*Οι ακριβείς ώρες των αναμετρήσεων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και μετά από συνεννόηση με τον τηλεοπτικό πάροχο.

*Παιδιά ως 5 ετών θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο δωρεάν, χωρίς εξασφαλισμένη θέση.

*Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος από την Αστυνομία σε όσους προμηθευτούν εισιτήριο. Σε περίπτωση κατά την οποία, η Αστυνομία ενημερώσει ότι για οποιονδήποτε λόγο απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλου-κατόχου εισιτηρίου, τότε το εισιτήριο του θα ακυρώνεται αυτόματα και τα χρήματα δεν θα επιστρέφονται, αλλά θα χρησιμοποιηθούν σε προωθητικές ενέργειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την καταπολέμηση της βίας. Σε περίπτωση που κάποιο εισιτήριο ακυρωθεί, ο κάτοχος θα ενημερώνεται μέσω email.

*Ενδέχεται να γίνει χρήση οπτικοακουστικών μέσων από τις Αρχές για την επαλήθευση των στοιχείων και για την αποτροπή αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής.

*Παρακαλείστε να συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία σας με προσοχή, διότι θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

*Κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει έως τρία εισιτήρια, δηλώντας τα στοιχεία εκάστου φιλάθλου.

*Courtside Seats: Για πληροφορίες σχετικά με την αγορά των Court Seats, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το παρακάτω email: eok-tickets@basket.gr

*Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών , θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο eok-tickets@basket.gr , γράφοντας τον αριθμό κίνησης του εισιτηρίου σας και τα στοιχεία σας.

*Το link για την διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ