Σαρικόπουλος: «Σας ευχαριστώ για όλα»

by admin
1 views

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος δήλωσε περήφανος, για όσα κατάφερε στο χώρο του μπάσκετ και αγωνίστηκε κατά σειρά στους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Μαρούσι, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Καρδίτσα, Προμηθέα, Τσμόκι Μινσκ και Αλ Σαντ.

Παράλληλα, κατέκτησε πέντε μετάλλια με τις μικρές εθνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων δύο χρυσά, το 2008 με την Εθνική Εφήβων στην Ηλεία και το 2009 με τη Νέων Ανδρών στη Ρόδο.

Διαβάστε το συγκινητικό του μήνυμα του Ζήση Σαρικόπουλου:

Και κάποτε έρχεται εκείνη η στιγμή που πότε δεν φαντάζεσαι πως θα έρθει, που ποτέ δεν τη σκέφτεσαι και φαντάζει μακρινή.

Κ όμως έφτασε, είναι ΤΩΡΑ εδώ.
14 σεζόν ως επαγγελματίας στο υψηλότερο επίπεδο.
3 σοβαρά χειρουργεία, το πρώτο στα 14 και έκτοτε ανά 8 χρόνια.
Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ΕΥΓΝΩΜΩΝ.
Τραβώντας μια γραμμή σήμερα, είμαι υπερήφανος: για τη διαδρομή, για τα επιτεύγματα, για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες.
Μα πάνω απ όλα για τις σχέσεις ζωής που δημιούργησα.
Αποχωρώ από την ενεργό δράση γεμάτος, νιώθοντας καλύτερα από ποτέ, χαρούμενος για όσα έχω προσφέρει στο άθλημα αυτό που αγάπησα από 7 ετών, που υπηρέτησα και θα συνεχίζω να υπηρετώ από άλλο πόστο πλέον.
Προς όλους όσους έχω συνεργαστεί, συμπαίχτες, προπονητές, staff, ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με κάνατε καλύτερο παίχτη μα πάνω απ όλα καλύτερο άνθρωπο.
Τέλος, στην οικογένεια μου που με έσπρωξε προς τον αθλητισμό και μου έκανε αυτό το δώρο, σας ευχαριστώ για ΟΛΑ. Πάντα δίπλα μου, στα καλά και στα άσχημα να με νοιάζεστε και να με στηρίζετε.
Don’t cry because it is over. Smile because it happened. THANK YOU ALL.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ