16 Ιούλιος, 2019 10:07

Breaking News

Σέρρες: Συνελήφθησαν τρία μέλη συμμορίας κλοπών

Σέρρες: Συνελήφθησαν τρία μέλη συμμορίας κλοπών

Χειροπέδες σε δύο άνδρες 27 και 22 ετών και μία 22χρονη, για κλοπές σε περιοχές των Σερρών της Θεσσαλονίκης. Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της.

Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, περιλαμβάνονται ακόμη 4 συνεργοί τους, από τους οποίους ένας 20χρονος, μία 29χρονη και δύο ανήλικοι, όλοι τους Έλληνες.

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας, από τον Μάρτιο του 2019 ενώθηκαν σε συμμορία και με διαφορετική σύνθεση μεταξύ τους, διέπρατταν στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων, οικιών και επιχειρήσεων, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος.

 

Το τελευταίο τρίμηνο διέπραξαν σε περιοχές των Σερρών και της Θεσσαλονίκης 14 κλοπές οχημάτων (13 αυτοκίνητα και 1 μοτοσυκλέτα),5 διαρρήξεις – κλοπές επιχειρήσεων και οικίας και 2 διαρρήξεις οχημάτων. Αφαίρεσαν εργαλεία, κοσμήματα και μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 9.700 ευρώ περίπου, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.

 

Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν 11 από τα παραπάνω κλεμμένα οχήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

 

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

 

 

www.ert.gr

Related posts