Ρόμα και Ντε Ρόσι συνεχίζουν μαζί

by admin
1 views

Η Ρόμα γνωστοποίησε το πρωί της Πέμπτης (18/4) ότι ήρθε σε νέα μακροχρόνια συμφωνία με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Οι Νταν και Ράιαν Φρίντκιν, ιδιοκτήτες των “τζαλορόσι”, με δήλωσή τους στην ιστοσελίδα του συλλόγου γνωστοποίησαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό και πρώην αρχηγό της Ρόμα, ώστε να μείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

«Μετά από μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες (σ.σ. 17/4) το απόγευμα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα συνεχίσει να κατέχει τη θέση του προπονητή της Ρόμα και στο τέλος αυτής της σεζόν και για το άμεσο μέλλον.

Στη σύντομη θητεία του ως προπονητής, ο θετικός αντίκτυπος που είχε η ηγεσία του σε ολόκληρο τον σύλλογο συνέχισε τον μύθο της εξαιρετικής ιστορίας του με τη Ρόμα. Η ηγεσία του Ντανιέλε χαρακτηρίζεται από σεβασμό και θάρρος, ενώ η δύναμη και η εμπιστοσύνη του, βαθιά ριζωμένες στον σύλλογο, είναι σύμφωνες με τις αξίες της Ρόμα, της πόλης και των οπαδών μας που είναι απαράμιλλες.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί με όλο και μεγαλύτερη δέσμευση για να προσφέρουμε το μέλλον που αξίζει στους οπαδούς της Ρόμα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που χτίσαμε ένα μακροπρόθεσμο έργο με τον Ντανιέλε. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Πάμε Ρόμα! Νταν και Ράιαν Φρίντκιν», αναφέρει η ανακοίνωση της Ρόμα.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ