18 Αύγουστος, 2019 21:08

Breaking News

Ρουσόπουλος: Ο κόσμος θα δώσει τη δυνατότητα στη ΝΔ να δημιουργήσει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση (audio)

Ρουσόπουλος: Ο κόσμος θα δώσει τη δυνατότητα στη ΝΔ να δημιουργήσει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση (audio)

Οι πολίτες ήθελαν να στείλουν ένα σαφές πολιτικό μήνυμα και το έστειλαν στις ευρωεκλογές. Ο κόσμος εμπιστεύεται τη ΝΔ και θα της δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση και πιστεύω ότι αυτός ο στόχος είναι πλέον εφικτός, εκτίμησε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στη Β΄Αθηνών στον βόρειο τομέα, Θοδωρής Ρουσόπουλος στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή.

Η μείωση της Χρυσής Αυγής είναι ένα εύρημα πολύ ενδιαφέρον, συμπλήρωσε. Θεωρώ ότι ο κόσμος -βλέποντας την δυναμική της ΝΔ- θα προστρέξει κατά μεγαλύτερο ποσοστό για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια στις εθνικές εκλογές που θα γίνουν γύρω στις 30 Ιουνίου, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος.

Ο πρωθυπουργός ανακάλυψε λίγες μέρες πριν τις εκλογές ότι έχουμε πλεονάσματα τα τελευταία χρόνια κυρίως μιας πολιτικής που καταπνίγει την οικονομία και καταπιέζει τον Έλληνα πολίτη, ο πολίτης όμως αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Οι σώφρονες πολιτικοί γνωρίζουν ότι η επομένη των εκλογών είναι εκείνη η μέρα που τα δύσκολα τα διαχειρίζονται εκείνοι που έχουν κερδίσει τις εκλογές και τα δύσκολα σε ό,τι αφορά την απερχόμενη κυβέρνηση είναι άλλης κλίμακας, σημείωσε.

Ο κ. Ρουσόπουλος αναλύοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών επεσήμανε ότι υπάρχει ένα άθροισμα που οδηγεί σε αρνητικό πρόσημο- αποτέλεσμα για τον κ. Τσίπρα, αναμενόμενο τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο. Έπαιξαν ρόλο όλα αυτά που έκανε ή δεν έκανε, ακόμη έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι εμφανίστηκε ο κ. Τσίπρας με τελείως διαφορετικό πρόσωπο στον δημόσιο βίο του και τελείως διαφορετικό εσχάτως στον ιδιωτικό του βίο και αυτό ενόχλησε κυρίως τους αριστερούς του ψηφοφόρους και ακόμη έπαιξαν ρόλο προσθετικά τα όσα έκανε ή δεν έκανε, πρόσθεσε ο κ. Ρουσόπουλος.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

Related posts