Ροντρίγκεθ: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με καλύτερη άμυνα και περισσότερη δύναμη»

by admin
0 views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σέρχι Ροντρίγκεθ:

«Αυτό που υπάρχει μπροστά είναι τόσο όμορφο που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Η αίσθηση της νίκης είναι μοναδική και αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από τον τελικό. Θέλω να το απολαύσω, να είμαι καλός στην άμυνα, να βγάλω ενέργεια και να βοηθήσω όσο μπορώ» είπε ο «Τσάτσο» μετά τον κερδισμένο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, δίχως να αποκαλύψει κάτι σχετικά με το μέλλον του.

«Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τα παρατήσει» σχολίασε ο Σέρχι και συνέχισε: «Τώρα θα προετοιμαστούμε για τον τελικό. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και, αν είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε πολλές δυνατότητες».

Αναλύοντας περισσότερο τους «πράσινους» ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με καλύτερη άμυνα και περισσότερη δύναμη. Έχουν ένα πολύ καλό σέντερ όπως ο Λέσορ και πολύ καλούς παίκτες στην περιφέρεια, όπως ο Ναν και ο Σλούκας. Και ο Χουάντσο επίσης. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνει καλό παιχνίδι… Αλλά αν θέλεις να κερδίσεις την Ευρωλίγκα, όποιον και να αντιμετωπίσεις στον τελικό ξέρεις τι πρέπει να κάνεις».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ