18 Ιούλιος, 2019 06:07

Breaking News

Ραντεβού το Σεπτέμβρη για τους φίλους του δρομικού κινήματος

Ραντεβού το Σεπτέμβρη για τους φίλους του δρομικού κινήματος

Για την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019  ορίστηκε το ραντεβού των φίλων του δρομικού κινήματος στις Σέρρες όταν και θα πραγματοποιηθεί ο ημιμαραθώνιος «Σίρρις 2019».

Τον αγώνα θα διοργανώσει για ακόμη μια χρονιά η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης σε συνεργασία με τον σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Σερρών. Παράλληλα με τον αγώνα αυτόν, που αποτελεί γιορτή του δρομικού κινήματος στην πόλη των Σερρών, θα πραγματοποιηθούν ο Μπεκιάρειος δρόμος 5000 μέτρων και ο αγώνας 500 μέτρων των Δημοτικών σχολείων. Με βασικό θέμα τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Σερρών η Γενική συνέλευση του Συλλόγου μαραθωνοδρόμων Σερρών.

Τα στοιχεία των αγώνων είναι:  

Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Σίρρις 2019».

1.ΤΟΠΟΣ-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Σέρρες: Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ώρα εκκίνησης 10:00

ΑΦΕΤΗΡΙΑ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ

Διαδρομή : Πλατεία Κρονίου – Δ. Σολωμού – Μ. Αλεξάνδρου – Αγίας Σοφίας – Δ. Μαρούλη -΄Αγιος Ιωάννης-Επτάμυλοι – Κρι κρι – Σκλαβενίτης – Παράδρομος Εθνικής οδού Σερρών-Δράμας- Νέο Σούλι-Αριστερά στην εκκλησία Αγίας Μαρίνας – Οινούσα -΄Αγιος Ιωάννης – Δ. Μαρούλη – Αναπαύσεως έως σιδερένια γέφυρα στο ύψος της καφετέριας Βαλέρια – Εξοχών – Αγίας Σοφίας – Μ. Αλεξάνδρου – Πλατεία Κρονίου. Το υψηλότερο σημείο της διαδρομής είναι 157μ. στο 10ο χιλιόμετρο (Ν. Σούλι) και το ελάχιστο 46μ. στην αφετηρία-τερματισμό.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ:

Α). ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 5000Μ

Ώρα εκκίνησης:10:15

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ

Διαδρομή: Πλατεία Κρονίου – Δ. Σολωμού – Μ. Αλεξάνδρου – Εξοχών – Αναστροφή στον θερινό κινηματογράφο και επιστροφή.

Β). ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ 500Μ

Ώρα εκκίνησης 10:20

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στον ημιμαραθώνιο έχουν αθλητές-αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία-μέλη του ΣΕΓΑΣ και ανεξάρτητοι αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 18 ο έτος της ηλικίας τους (οι γεννηθέντες το 2001 και μεγαλύτεροι) Στον αγώνα των 5000Μ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες το 2004 και μεγαλύτεροι, αθλητές συλλόγων και ανεξάρτητοι. Στην περίπτωση συμμετοχής μαθητών κάτω των 15 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα. Στον αγώνα των 500Μ δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2007-2008-2009 Μπορούν να μετέχουν και παιδιά μικρότερης ηλικίας με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από γονέα κηδεμόνα σε όλη την διάρκεια της διαδρομής. Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον ασκούντα την γονική μέριμνα και επιμέλεια γονέα. Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται υποχρεωτικά παρουσία γονέα/κηδεμόνα. . 4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www. marathonserres.gr Η υποβολή της δήλωσης όλων των αγώνων θα γίνεται αποκλειστικά στη συνημμένη φόρμα εγγραφής που έχει αναρτηθεί στο sιte των Μαραθωνοδρόμων Σερρών Το ανώτατο όριο εγγραφών έχει ως εξής: Για τον ημιμαραθώνιο 200 δρομείς, για τα 5000μ. όριο εγγραφών 500 δρομείς και για τα 500μ. Δημοτικών Σχολείων δεν θα υπάρχει περιορισμός.

www.ert.gr

Related posts