19 Σεπτέμβριος, 2019 21:09

Breaking News

Ρήγας: Έρχεται πακέτο ελαφρύνσεων μετά το Πάσχα (audio)

Ρήγας: Έρχεται πακέτο ελαφρύνσεων μετά το Πάσχα (audio)

Να σκέφτονται κάθε φορά τι λένε,ο κ. Ακάρ και η Άγκυρα, δήλωσε ο αναπληρωτής. υπουργός Άμυνας, Πάνος Ρήγας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο, με αφορμή τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας περί αποστρατικοποίησης ελληνικών νησιών. Ο κ. Ρήγας είπε ακόμη ότι αυτή η συμπεριφορά δεν βοηθάει την ειρήνη και πως η Ελλάδα επιμένει στην τήρηση και τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συνθηκών.

Για  τους s- 400  και την αγορά τους από την Τουρκιά ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε πως η Ελλάδα, παρά την οικονομική κρίση, τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων και πως η χώρα μας αποτελεί ισχυρή αποτρεπτική δύναμη στην περιοχή.

Σε ο,τι αφορά δημοσιεύματα για μέτρα ελάφρυνσης και περιορισμού της φορολόγησης, κυρίως της μεσαίας τάξης, ο κ. Ρήγας εξήγησε ότι ετοιμάζεται ένα πακέτο μέτρων συνολικών ελαφρύνσεων που έρχεται για συζήτηση μετά το Πάσχα, που όμως θα λαμβάνει υπόψιν του τα οικονομικά δεδομένα της χώρας.

Ο υπουργός δεν απέκλεισε και την επαναφορά του 13ου μισθού για δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους, κάνοντας όμως λόγο για εναλλακτική λύση.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

Related posts