22 Σεπτέμβριος, 2019 04:09

Breaking News

Πυρά Χαρίτση κατά της κυβέρνησης

Πυρά Χαρίτση κατά της κυβέρνησης

Επικριτικός εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ για τα θέματα της οικονομίας.

Είναι χαρακτηριστική η φράση του ότι «η κυβέρνηση επιχειρεί «να φάει» από τα έτοιμα που βρήκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Στο κομβικό ζήτημα των πρωτογενών πλεονασμάτων, η κυβέρνηση της ΝΔ έσπευσε να κάνει πίσω από την πρώτη στιγμή, χωρίς να αξιοποιήσει τον μηχανισμό που δημιούργησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (καταπιστευτικός λογαριασμός) για μείωση των πλεονασμάτων ήδη από το 2020″.

Προσφυγικό

Μιλώντας για το θέμα του προσφυγικού, ο Αλ. Χαρίτσης κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ ότι «καθυστέρησε πάρα πολύ να κατανοήσει την συνθετότητα αυτού του πάρα πολύ κρίσιμου ζητήματος», στέλνοντας την ίδια στιγμή «ένα πάρα πολύ αρνητικό σήμα, και εντός και εκτός της χώρας».

Με αφορμή, δε, τη μεταφορά πάνω από 1.400 προσφύγων από το κέντρο υποδοχής της Μόριας σε δομές της ενδοχώρας, στη Βόρεια Ελλάδα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε: «Η Νέα Δημοκρατία πληρώνει έναν ακραίο εθνολαϊκισμό, τον οποίο η ίδια καλλιέργησε και τροφοδότησε όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Πηγή:ΕΡΤ1

www.ert.gr

Related posts