Πρόστιμο από την τροχαία στον… Τζέιμς Μποντ – Τι συνέβη;

by admin
1 views

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έναν τυπικό έλεγχο σε μια Porsche Panamera, όταν διαπίστωσαν ότι από το πολυτελές όχημα έλειπε η πινακίδα κυκλοφορίας.

Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητου τούς περίμενε μια τεράστια έκπληξη καθώς διαπίστωσαν ότι η πινακίδα βρισκόταν στη θέση της.
Στη συνέχεια βέβαια αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για μια τεράστια απάτη, καθώς ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε τοποθετήσει ένα σύστημα με το οποίο η πινακίδα κρυβόταν πίσω από ένα πτυσσόμενο πλαστικό.

Με το πάτημα ενός διακόπτη, που θα μπορούσαμε να είχαμε δει και στις ταινίες Jame Bond, το σύστημα του αυτοκινήτου «έκρυβε» την πινακίδα κυκλοφορίας, επιτρέποντας στην Porsche Panamera να γίνει «αόρατη» τόσο από τα ραντάρ ταχύτητας όσο και από τα συστήματα χρέωσης διοδίων.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η έκπληξη των αστυνομικών οργάνων που δεν έχασαν την ευκαιρία να βιντεοσκοπίσουν τη λειτουργία του συστήματος και στη συνέχεια να αναρτήσουν το υλικό στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η υπηρεσία τους στο Twitter.
Μολονότι, λοιπόν, η ευρηματικότητα του ιδιοκτήτη της Porsche εκτιμήθηκε… δεόντως, αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να τον σώσει από τη βεβαίωση της παράβασης και της πληρωμής του αντίστοιχου προστίμου.

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ