Ποιο είναι το κόμμα «Νίκη» με την ανιψιά του Αγίου Παϊσίου που μπορεί να μπει στη Βουλή

by onvolos
13 views

Την μεγάλη έκπληξη στις εκλογές 2023- όσον αφορά τα μικρά κόμματα που παλεύουν να μπουν στη Βουλή – φαίνεται πως κάνει το κόμμα «Νίκη», καταγράφοντας ποσοστό στις εκλογές που αγγίζει το 3%.

Το κόμμα «Νίκη» περιγράφεται ως «Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα», με επικεφαλής τον Δημήτρη Νατσιό και ανιχνεύτηκε για πρώτη φορά στις δημοσκοπήσεις λίγο μετά τον αποκλεισμό των κομμάτων του Ηλία Κασιδιάρη, του Προδρόμου Εμφιετζόγλου και της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Σύμφωνα με το επίσημο site του, αυτοπροσδιορίζεται ως «μία γνήσια πατριωτική φωνή, που προέρχεται από τον απλό ελληνικό λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης. Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμιοσύνης, χωρίς “δεξιές” κι “αριστερές” παρωπίδες ή γενικόλογους “πατριωτισμούς” αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες».

Πρόεδρος του κόμματος είναι ο Δημήτρης Νατσιός και, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, είναι «δάσκαλος και θεολόγος με πλούσιο συγγραφικό έργο, καθώς και αρθρογραφία».
Νίκη: Με υποψήφια την ανιψιά του Αγίου Παϊσίου

Μεταξύ των 260 υποψηφίων βουλευτών που έχει στα ψηφοδέλτιά του το κόμμα εντοπίζεται και η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου, στην εκλογική περιφέρεια των Ιωαννίνων

Όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, η Μαρία Εζνεπίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων και έχει καταγωγή από την Καππαδοκία. Σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα.

Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού. Μεταξύ άλλων δηλώνει απογοητευμένη από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και γιa αυτό αποφάσισε, όπως λέει, να συνταχθεί στον αγώνα της “ΝΙΚΗΣ”, “με σκοπό την αναγέννηση της Ελλάδας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ