Ποιοί δρόμοι στο Πήλιο κλείνουν την Κυριακή για το Ράλλυ Κένταυρος

by admin
0 views

Το φετινό 41ο Ράλλυ Κένταυρος είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 30 & 31 Μαρτίου 2024 στις υπέροχες διαδρομές του βουνού των Κενταύρων. Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α. Βόλου) έχοντας τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, του Δήμου Βόλου καθώς και του Δήμου Νοτίου Πηλίου, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της Λέσχης και αποτελούν εχέγγυο για την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή του αγώνα στη περιοχή της Μαγνησίας.

Η φετινή έκδοση του αγώνα αξίζει να σημειωθεί πως έχει διαφορετική χάραξη και περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές (2 επαναλαμβανόμενες) συνολικού μήκους 40,30 αγωνιστικών χιλιομέτρων προσφέροντας οδηγική απόλαυση στα πληρώματα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα και μεγάλες συγκινήσεις στους θεατές φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των αγώνων ράλλυ γενικότερα. Το πρωί του Σαββάτου 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο χώρο του Ι. ΚΤΕΟ Βόλου (4ο χλμ Βόλου – Λάρισας) από τη 13:00 έως τις 16:00. Την Κυριακή 31 Μαρτίου η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου, θα δοθεί στις 9:30 το πρωί από τον Παλιό Σταθμό του ΟΣΕ στην Αγριά, με τον τερματισμό να είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο χωριό των Αφετών. Ο χώρος του Service Park θα βρίσκεται στο χωριό Αφέτες, όπου και η απονομή των επάθλων η οποία θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη και γραφική πλατεία του χωριού.

Που απαγορεύθηκε η κυκλοφορία

    κατά τις ώρες 08.00΄-10.00, στην Αγριά Μαγνησίας, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της διασταύρωσής της με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας έως τη διασταύρωσή της με την οδό Πηλίου,

    κατά τις ώρες 08.30΄-14.30, στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Αγριάς – Μηλεών από την έξοδο του οικισμού Άνω Λεχωνίων έως την διασταύρωση προς την Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών &

    κατά τις ώρες 09.15΄-15.00, στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Καλών Νερών – Μηλεών, από την διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) Δέλτα Μηλεών μέχρι το χωριό Μηλιές, της Επαρχιακής Οδού Μηλεών – Νεοχωρίου μέχρι τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) θέση Χορεύτρα και στην Ε.Ο. Βόλου – Νεοχωρίου (κάτω κλάδος) μέχρι πριν από το χωριό Νεοχώρι, στο ύψος της εταιρείας ΛΙΘΟΡΑΜΑ.

Επιπλέον, στα ανωτέρα τμήματα του οδικού δικτύου και κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες και ώρες, απαγορεύεται:

    η στάθμευση κάθε οχήματος,

    η τοποθέτηση διαφόρων υλικών και

    η κυκλοφορία πεζών & ζώων.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ