Πνίγεται για τρίτη ημέρα ο Βόλος – “Ποτάμια” ξανά η Λαρίσης και η Φιλικής Εταιρείας

Τεράστιες καταστροφές στο Πήλιο

by onvolos
8 views

Σε ποτάμι έχει μετατραπεί την τελευταία ώρα η κεντρική οδός Λαρίσης και η οδός Φιλικής Εταιρείας, στον Βόλο, με δεκάδες ανθρώπους να έχουν αποκλειστεί και να μη μπορούν να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητά τους προς το κέντρο ή την έξοδο της πόλης.

Μάλιστα, σε περιπτώσεις που χρειάστηκε, πολίτες μεταφέρθηκαν με φαγάνες σε πιο ασφαλή δρόμο, ωστόσο κάνεις δε γνωρίζει πως θα μπορέσει να φύγει από τα στενά που έχουν αποκλειστεί τουλάχιστον μισή ώρα.

Στο σημείο βρίσκονται σκαπτικά μηχανήματα, ενώ κατά πληροφορίες, η τροχαία έχει ξεκινήσει από τον κυκλικό κόμβο να διακόπτει την κυκλοφορία, για να μην εισέλθουν άλλα αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, ο όγκος νερού που έφτασε στην πόλη είναι από υπερχείλιση ποταμού.

Κατέρρευσε και η γέφυρα του Ξηριά στον Αλμυρό
Κατέρρευσε, σήμερα το πρωί (7/9), και η μεγάλη γέφυρα του χειμάρρου Ξηριά στην περιοχή του Αλμυρού, στον Βόλο, λόγω της κακοκαιρίας «Daniel».

Πρόκειται για μία ακόμη γέφυρα στη Μαγνησία που δεν άντεξε στην πίεση των τεράστιων όγκων νερού που κατέβασε ο χείμαρρος από την Όθρυ.

Η γέφυρα που βρίσκεται στον Αλμυρό και συνέδεε τον Αλμυρό με τον Πλάτανο, αποτελούσε μέρος του δρόμου Αλμυρού-Σούρπης και η κυκλοφορία έχει διακοπεί.
Κατέρρευσε και η γέφυρα Μαυρούτσα στον Κισσό Πηλίου. Τα χωριά του Πηλίου δοκιμάζονται και σήμερα από το κύμα κακοκαιρίας. Σχεδόν κάθε χωριό είναι αποκομμένο από το άλλο.
Έχει καταρρεύσει επίσης στο ανατολικό Πήλιο η κρεμαστή γέφυρα που συνέδεε τον Αγ Ιωάννη με το Παπά Νερό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ