Πλημμύρισε ο Βόλος – Κλειστά σχολεία- διακοπή μετακινήσεων

by onvolos
72 views

Απο το Αστικό ΚΤΕΛ ανακοινώνεται ότι : Λόγω του τεράστιου όγκου βροχής, εγκλωβισμού λεωφορείων και κλειστών δρόμων, διακόπτεται η συγκοινωνία μέχρι νεοτέρας.
Σε ορμητικό ποτάμι μετατράπηκε ο δρόμος Βόλου – Αγριάς, μπροστά από τις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης, καθώς από την κακοκαιρία υπερχείλισε ο χείμαρρος που υπάρχει στην περιοχή. Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας προσπαθούν να απομακρύνουν τα χώματα που κατέβασε ο χείμαρρος, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.
Σταμάτησε η κίνηση στον περιφερειακό του Βόλου καθώς αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο ύψος του Πανθεσσαλικού. Το νερό έχει καλύψει τον δρόμο και έχει κληθεί η Πυροσβεστική για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των οδηγών. Κρίσιμες ώρες και για το Νοσοκομείο του Βόλου καθώς νερό έχει εισχωρήσει στο μηχανοστάσιο.
Οι δημόσιες υπηρεσίες στον Βόλο θα παραμείνουν κλειστές και οι υπάλληλοι δε θα μετακινηθούν υπό τον φόβο προβλημάτων.
Κλειστά θα μείνουν και τα σχολεία, τα οποία βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας για να υποδεχθούν τους μαθητές.
Ανακοίνωση του Δήμου Βόλου: Περιορίστε τις μετακινησεις σε Δημητριάδος, Ιάσονος, Λαρίσης και Νεαπόλεως
“Παρακαλούνται οι πολίτες, αύριο Τρίτη 5 Σεπτέμβρη, να περιορίσουν τις μετακινήσεις ιδιαίτερα στις οδούς Δημητριάδος, Ιάσονος, Λαρίσης, Νεαπόλεως στις απολύτως αναγκαίες ώστε να είναι απρόσκοπτη η κίνηση των συνεργείων της υπηρεσίας προς αντιμετώπιση της βροχόπτωσης. Επίσης να καταβάλουν κάθε προσπάθεια και να μην σταθμεύουν πάνω από τα φρεάτια όμβριων νερών, ώστε να είναι επισκέψιμα από τα συνεργεία της υπηρεσίας.
Καλούμε όλους να δείξουν πνεύμα συνεργασίας ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της αναμενόμενης κακοκαιρίας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ