19 Σεπτέμβριος, 2019 19:09

Breaking News

Παραδοσιακός εορτασμός της Πρωτομαγιάς στην παραλία των Αλυκών

Παραδοσιακός εορτασμός της Πρωτομαγιάς στην παραλία των Αλυκών

Με στόχο την ψυχαγωγία των συμπολιτών και των επισκεπτών της πόλης για τη γιορτή της Πρωτομαγιάς, ο Δήμος Βόλου διοργανώνει ψυχαγωγική εκδήλωση στην παραλία των Αλυκών, παράλληλα με το παραθαλάσσιο πάρκο της περιοχής, την Τετάρτη 1η Μαίου 2019, στις 12.00 μ.μ.

Με προσκεκλημένο καλλιτέχνη το Γιώργο Μαργαρίτη και τους συνεργάτες του,  οι συμμετέχοντες θα υποδεχθούν και επίσημα την άνοιξη, σε μία μεγάλη γιορτή που  πέραν του ψυχαγωγικού περιεχομένου θα έχει και γαστρονομικό χαρακτήρα, καθώς θα προσφερθεί στο κοινό παραδοσιακό ψημένο στη σούβλα αρνί και συνοδευτικά εδέσματα.

Το πάρκο και η παραλία των Αλυκών προσφέρονται για υλοποίηση καλοκαιρινών  εκδηλώσεων καθώς υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού κοινού, ενώ παράλληλα η διεξαγωγή της ψυχαγωγικής αυτής δραστηριότητας αναδεικνύει τη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό στην πόλη του Βόλου, καθώς διαθέτει παραλίες κατάλληλες για κολύμβηση και ποιοτικές εγκαταστάσεις παροχής υπηρεσιών. Tο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα εδέσματα και τα ποτά προσφέρονται δωρεάν.

 

 

www.ert.gr

Related posts