Παπαπέτρου: «Έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά αλλά ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα»

by admin
3 views

 

Ο Έλληνας φόργουορντ συνιστά ψυχραιμία στους πάντες, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει ατακτήσει ακόμα τίποτα στη φετινή σεζόν. Φυσικά τόνισε πως κανείς δεν κοιτά τη βαθμολογική θέση της Άλμπα Βερολίνου κι άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο της νίκης.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Υπάρχει μια εγρήγορση όπως σε όλα τα παιχνίδια άλλωστε. Δεν σημαίνει κάτι το που βρίσκεται ο καθένας στην βαθμολογία ή αν εμείς έχουμε στόχους αυτή τη στιγμή και η Άλμπα δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Υπάρχει εγρήγορση, υπάρχει συγκέντρωση, υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία. Όλα αυτά κανονικά, όπως τα έχουμε κάνει και στα υπόλοιπα παιχνίδια, για να μπούμε και να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό αύριο. Αυτό που διεκδικούμε αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από τη νίκη και μιλάμε για ένα γήπεδο που έγινε sold-out πολύ γρήγορα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας γι’ αυτό.

Ναι, θα, είναι επιτυχία. Θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε και να το τελειώσουμε γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά αλλά ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα. Οι στόχοι μας είναι μπροστά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε και να μπορέσουμε τώρα που κρίνονται όλα να είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση.

Είναι ένα προβάδισμα για αυτό το λένε και πλεονέκτημα. Προφανώς θα παίξουμε στην έδρας μας μπροστά στον κόσμο μας σε μια έδρα που όλοι ξέρουμε ότι είναι από τις πιο δύσκολες στην Ευρώπη. Μας δίνει ένα προβάδισμα, αλλά όλες οι ομάδες που παίζουν στα play-off είναι πολύ ικανές, πολύ επικίνδυνες, πολύ ανταγωνιστικές. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να προσεγγίσουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Τα play-off είναι κάπως μακρινά αυτή τη στιγμή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε να κερδίσουμε αύριο, έχουμε απαιτητικό πρόγραμμα και την Δευτέρα. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε ένα-ένα τα παιχνίδια, όταν έρθει η ώρα μακάρι να τερματίσουμε 2οι, να δούμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας που δεν ξέρουμε ακόμα και να προετοιμαστούμε και για αυτό που είναι η μεγάλη μας πρόκληση».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ