Παπαδημητρίου: «Γι’ αυτά τα τρία στοιχεία επιλέξαμε τον Αλόνσο»

by admin
0 views

«Θέλω να εξηγήσω τη διαδικασία επιλογής του Ντιέγκο Αλόνσο. Πιστεύουμε ότι οι ομάδες εξελίσσονται και σε αυτό στηριζόμαστε στον σύλλογο. Οι ομάδες δεν αγοράζονται. Έχουμε για μία τριετία μία καλή ομάδα, που έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, με θετικά και αρνητικά σημεία. 

 Η ομάδα αυτή έφερε δύο Κύπελλα, έφερε ξανά την είσοδο στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όμως δεν έφερε τον μεγάλο στόχο μας, το πρωτάθλημα» τόνισε αρχικά ο Παπαδημητρίου και πρόσθεσε:

 «Αυτό θέλουμε, να γίνει ο Παναθηναϊκός ξανά πρωταθλητής. Θέλουμε να φέρουμε νέα στοιχεία για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τρία στοιχεία. Τακτικά, θέλουμε πιο άμεσο και γρήγορο ποδόσφαιρο, γρήγορες μεταβάσεις. Στο αθλητικό κομμάτι θέλουμε η ομάδα να έχει μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. 

 Θέλουμε έναν προπονητή που θα ξέρει τι εστί Παναθηναϊκός και πρωταθλητισμός. Και ένας προπονητής που θα δημιουργήσει καλές σχέσεις με τους παίκτες, που θα φέρει ενότητα. Πιστεύουμε ότι η προσωπικότητα του κυρίου Αλόνσο και η φιλοσοφία του είναι συμβατά με όσα ψάχνουμε. Του εύχομαι καλή επιτυχία και να πετύχουμε τους στόχους μας…».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ