Παντέλης… τέλος και επιστροφή Χαραλαμπίδη στο Αιγάλεω

by admin
4 views

 

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο Αιγάλεω μετά την ήττα από την Καλαμάτα, καθώς ο Νίκος Παντέλης φέρεται να παραιτήθηκε, με τη διοίκηση του Σίτι να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας τους, αλλά και άμεσα τον αντικαταστάτη του, τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Ωστόσο, ο Νίκος Παντέλης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε μια άλλη εκδοχή των γεγονότων, τονίζοντας πως ουδέποτε παραιτήθηκε επίσημα, αλλά εξέφρασε κάποιες σκέψεις του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τη “Μαύρη Θύελλα” στο “Δημοτικό Στάδιο Παραλίας”, όμως μαζί με τους παίκτες συμφώνησαν να το παλέψουν όλοι μαζί.

Η σχετική ανάρτηση του έμπειρου τεχνικού αναφέρει: «Σας ενημερώνω ότι δεν έχω στείλει καμία παραίτηση στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ. Στους ποδοσφαιριστές μου μόνο ανακοίνωσα ότι θέλω να φύγω, στα αποδυτήρια, μετά το παιχνίδι με την Καλαμάτα και έχοντας πολλά νεύρα.

Με την προτροπή των ποδοσφαιριστών ανακάλεσα αυτή την απόφαση και συμφωνήσαμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε για το καλό της ομάδας… Όλα τα άλλα που γράφονται δεν με αντιπροσωπεύουν.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ?».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του Αιγάλεω, για την αποδοχή της παραίτησης του Νίκου Παντέλη.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει ότι με σύμφωνη γνώμη του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Αντώνη Μανίκα, καθώς και του Γενικού Διευθυντή Θεόδωρου Κάντα, αποδέχεται την παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ. Νίκου Παντέλη λόγω εντονότατης διαφωνίας περί του αγωνιστικού σχεδιασμού του συλλόγου και αφού προηγουμένως είχε γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να υπάρξει μια ομαλή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Δυστυχώς ο τέως προπονητής μας κ. Νίκος Παντέλης, μετά το τέλος του χθεσινού (13/01) αγώνα εναντίον της Καλαμάτας, έθεσε προφορικά, ενώπιον όλης της ομάδας στα αποδυτήρια του Εθνικού Σταδίου Καλαμάτας, την παραίτηση του.

ον ευχαριστούμε για την τεράστια βοήθεια που έδωσε στην ομάδα μας, αρχικά αποδεχόμενος πλήρως το αγωνιστικό και μεταγραφικό πλάνο που του ετέθη από τον τεχνικό και γενικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Το έργο του κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο, καθώς αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της χρονιάς, έφερε άμεση και εμφανή βελτίωση στο αγωνιστικό τμήμα και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανά συναντηθούν στο μέλλον σε ιδανικότερες συνθήκες».

Και λίγο αργότερα η ανακοίνωση του “Σίτι” για την πρόσληψη του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Ένας έμπειρος και πετυχημένος προπονητής που γνωρίζει καλά την ομάδα μας έχοντας διατελέσει προπονητής της την περίοδο 2020-22 και που έχει συνδέσει το όνομά του με εξαιρετικά αποτελέσματα και εμφανίσεις κατά την επιστροφή του City έπειτα από 13 χρόνια στη Super League 2. Ο Απόστολος Χαραλαμπϊδης αναλαμβάνει άμεσα τα ηνία του συλλόγου απο αύριο Δευτέρα με στόχο να συνεχίσει το ήδη πετυχημένο του έργο.

Ο 55χρονος τεχνικός κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε καταξιωμένες ομάδες της κατηγορίας, ενώ με Αστέρα Τρίπολης και Δόξα Δράμας έχει παρουσία στη Super League.

Καλωσορίζουμε εκ νέου τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ