16 Ιούλιος, 2019 10:07

Breaking News

Παγκόσμια Ημέρα Αστεροειδών 2019

Παγκόσμια Ημέρα Αστεροειδών 2019

Το ετήσιο φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Αστεροειδών  θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό Μουσείο Μετεωριτών το Σάββατο 29 και την Κυριακή  30 Ιουνίου 2019 .

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ομιλίες κορυφαίων Ελλήνων Αστρονόμων, Αστροφυσικών & Γεωλόγων, με την συμμετοχή του Ξενοφώντα Μουσά, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, Βασίλειου Μανιμάνη  ζωντανές συνδέσεις με κορυφαίους παγκοσμίου φήμης επιστήμονες και ερευνητικά κέντρα από όλο τον πλανήτη Tony Irving, Jon Larsen, John Higgins, Ron Garan -B612 NASA, Εκπαίδευση Ρώσων Κοσμοναυτών και άλλων.

Επίσης κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει προβολή ταινιών αλλά και αποκλειστικά βίντεο-ντοκιμαντέρ και συνομιλίες με αστροναύτες για την Παγκόσμια Ημέρα Αστεροειδών, ποιοτικά μουσικά δρώμενα και το βράδυ παρατήρηση με τηλεσκόπια της Ένωσης Αστρονομίας & Διαστήματος Παράρτημα Σαλαμίνος του νυχτερινού Ουρανού.

  • Καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει ξενάγηση στους 500 αυθεντικούς μετεωρίτες που φιλοξενούνται από την Aeroliths Collection Theodossiou στο Μουσείο αλλά και η συμμετοχή σε διαδραστικά δρώμενα και παιχνίδια με έπαθλα μικρούς αυθεντικούς μετεωρίτες.
  • Γενική είσοδος για μία ημέρα 5 ευρώ και για το διήμερο 8 ευρώ.
  • Προκράτηση θέσεων –Εισιτήρια στο [email protected] & [email protected] και στο 210 2011543

Προαγορά εισιτηρίων στο

Ελληνικό Μουσείο Μετεωριτών

Διευθ:Ιακωβίδου 27 –Αγ. Ελευθέριος-Πατήσια

www.ert.gr

Related posts