Πέθανε ο μέτοχος του Kontra Channel, Κωνσταντίνος Παπανικόλας

by admin
6 views

Έφυγε από τη ζωή στις αρχές Μαΐου ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας, μέτοχος του καναλιού Kontra και επικεφαλής του κόμματος «Οικολόγοι Ελλάδας», το οποίο ίδρυσε το 1988, ενώ μια χρονιά μετά, κατέβηκε για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές.

Ο κ. Παπανικόλας συμμετείχε από το 2015 στον συνασπισμό κομμάτων «Κίνημα Ελληνικής Λαϊκής Δημοκρατικής Απελευθέρωσης (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.)», με τον οποίο κατέβηκε στις βουλευτικές εκλογές τις ίδιας χρονιάς.

Στα τηλεοπτικά δρώμενα, εμφανίστηκε ιδρύοντας το κανάλι «ΤηλεΦΩΣ», ενώ συνέχισε σαν μέτοχος (με μερίδιο 25%) στο Kontra Channel, όπου παρουσίαζε εκποπές με οικολογικό χαρακτήρα

Το «αντίο» της παρουσιάστριας του viral προεκλογικού σποτ του κινήματος «ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ» το 2015

Η Τζέφη – Σοφία Ζαχαροπούλου, η δημοσιογράφος η οποία είχε συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Παπανικόλα το 2015, για τη δημιουργία ενός… ασυνήθιστου προεκλογικού σποτ, που είχε συζητηθεί αρκετά εκείνη την εποχή, είπε μέσω Facebook το δικό της «αντίο» σε έναν «από τους μεγαλύτερους οικολόγους».
Συγκεκριμένα, αναφέρει:
«ΕΦΥΓΕ” Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΙΟ…

Είχα την τύχη, λόγω του επαγγέλματος μου, να γνωρίσω πολλές και σημαντικές προσωπικότητες! Μια από αυτές ήταν και ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ! Ένας άνθρωπος με πολλές δραστηριότητες αλλά προπάντων με πολλές γνώσεις γύρω από το περιβάλλον! Χαρακτηρίστηκε ένας από τους μεγαλύτερους οικολόγους! Οι αξίες του και τα ιδανικά του δεν πήγανε χαμένα! Η αγάπη του για το περιβάλλον ήταν άσβεστη, γι’ αυτό δημιούργησε στον Ωρωπό, μέσα σε μια έκταση που η φύση είχε αποθέματα προσφοράς για μια υγιεινή ζωή, ένα λειτουργικό Ξενοδοχείο – Θεραπευτήριο, το «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ» στο οποίο βρήκαν καταφύγιο πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να φροντίσουν μέσα από τη φύση την υγεία τους! Αλλά και το εστιατόριο του ήταν μια όαση γεύσεων από υγιεινές τροφές! Ως συγγραφέας έγραψε πολλά βιβλία, το πιο σημαντικό ήταν “Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ”. Υπήρξε ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΤΗΛΕΦΩΣ και εν συνεχεία στο Contra Channel όπου εκεί με καλούσε πολλές φορές να παρουσιάζουμε μαζί την οικολογική εκπομπή του! Αλλά και η πολιτική δεν τον άφησε αμέτοχο! Δημιούργησε ένα κόμμα ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, το Κίνημα ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ και εκεί είχα την τιμή -κατόπιν προσκλήσεως του – να του γράψω την μουσική επένδυση σε ένα προεκλογικό σποτ…. ένα σποτ το οποίο έγινε viral λόγω της έξυπνης ιδέας του περιεχομένου! Σήμερα τον αποχαιρετώ με πολύ θλίψη αλλά και πολλά ευχαριστώ! Νιώθω ευγνώμων που τον γνώρισα και θα τον θυμάμαι ως μέντορα για την υγιεινή ζωή που με δίδαξε όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας και της φιλίας μας! Καλό ταξίδι στο φως ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ!!!».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ