16 Σεπτέμβριος, 2019 16:09

Breaking News

Ο χρόνος πλέον ο μεγάλος αντίπαλος…

Μετά την απόφαση του ΔΣ για νέα αναμονή

Όλοι περίμεναν από την ερασιτεχνική Νίκη να ορίσει έκτακτη Γενική Συνέλευση, με θέμα τι άλλο; Την συζήτηση και επίσημη παρουσίαση των προτάσεων που έχει στα χέρια της, για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Προς γενική έκπληξη όμως αυτό δεν έγινε, αφού κρίθηκε (από το ΔΣ του ερασιτέχνη) σκόπιμο να υπάρξει νέα αναμονή, με στόχο να αποσαφηνιστεί σε ποια κατηγορία θα παίξει τελικά η ομάδα!

Αυτό ίσως και να βάλει σε κινδύνους όμως την Νίκη, αφού ήδη οι ομάδες τόσο της Γ΄ Εθνικής, όσο και της FL, έχουν ξεκινήσει προετοιμασία!

Και η Νίκη δεν έχει ακόμα διοίκηση…

Μάλλον στην ιστορική ομάδα παίζουν με την φωτιά, όμως αυτή ήταν η απόφαση της διοίκησης…

Τώρα από την πλευρά τους οι άνθρωποι που θέλουν να αναλάβουν να τρέξουν την ποδοσφαιρική ομάδα είτε στην Γ΄ Εθνική, είτε στην FL,  κάνουν τις κινήσεις τους.

Όμως μιλάμε για μία ρευστή κατάσταση, στην οποία δεν μπορεί να στηριχθεί κανένας παίκτης και κανένας προπονητής…

Στην ουσία δηλαδή και για να τα κάνουμε περισσότερο αναλυτικά, στην ποδοσφαιρική πιάτσα ετοιμάζονται δύο ομάδες, για την Νίκη φυσικά!

Η πλευρά Παπακωνσταντίνου με προπονητή τον Χοβέ, βολιδοσκοπεί για την Νίκη συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και η πλευρά των κκ Αντωνάκα, Αθανασιάδη, έχουν άλλο τεχνικό επιτελείο, όπως και κοιτάζουν άλλους ποδοσφαιριστές.

Έχει κι αυτό την μαγεία του…

Σε κάθε περίπτωση όμως ο χρόνος κυλά βασανιστικά για την ομάδα, χωρίς να υπάρχει με βεβαιότητα συγκεκριμένη ημερομηνία, που η Νίκη μπορεί να μάθει την κατηγορία στην οποία θα παίζει την σεζόν που σε κάτι παραπάνω από ένα (!!!) μήνα ξεκινά.

The post Ο χρόνος πλέον ο μεγάλος αντίπαλος… appeared first on SPORT FM 89,5.

Related posts