Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε sold out κόντρα στη Μπριζ

by admin
1 views

Κατάμεστη θα είναι η Τούμπα στη ρεβάνς του “Δικεφάλου του Βορρά” κόντρα στους Βέλγους για τα προημιτελικά του Conference League (18/4, 22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), με τους “ασπρόμαυρους” να προειδοποιούν για δια βίου αποκλεισμό από το γήπεδο, όσους μεταπωλούν εισιτήρια.

Τα εισιτήρια του σπουδαίου αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Κλαμπ Μπριζ εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που με ανακοίνωσή της προειδοποιεί πως όσοι κάτοχοι αποφάσισαν να μεταπωλήσουν τα εισιτήρια τους θα αποκλειστούν διά βίου από την Τούμπα, αφού η συγκεκριμένη συναλλαγή παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων και μάλιστα σε αισχροκερδείς τιμές, μέσα από διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην αγοράζουν εισιτήρια από τα συγκεκριμένα site, καθώς η συγκεκριμένη συναλλαγή είναι παράνομη, αφού παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Οι κάτοχοι, που πούλησαν τα εισιτήριά τους μέσω της προαναφερθείσας διαδικασίας, θα αποκλειστούν διά βίου από το γήπεδο μας. Παράλληλα τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση της Ασφάλειας, η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αγάπη κάποιων φιλάθλων για την ομάδα τους, με στόχο το προσωπικό κέρδος.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν έγκυρο, ονομαστικό εισιτήριο για να έρθουν στο γήπεδο την Πέμπτη, καθώς αυτό που έχουν ήδη αγοράσει θα ακυρωθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα δείξει καμία ανοχή σε ανάλογα περιστατικά και θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου να προστατεύσει τους φιλάθλους της».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ