Ο Παναθηναϊκός έβγαλε πακέτο εισιτηρίων για τον Οκτώβριο

by admin
4 views

 

Η “πράσινη ΚΑΕ με ανακοίνωση της ενημέρωσε τον κόσμο της πως για τον μήνα Οκτώβριο έχει βγει πακέτο εισιτηρίων με έκπτωση.

Ο Παναθηναϊκός μετά την επικράτηση του κόντρα στη Μπάγερν με 78-71, θέλει να δημιουργήσει μια καυτή έδρα στα εντός έδρας παιχνίδια. Για αυτό το λόγο θέλοντας να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, ανακοίνωσε πακέτο εισιτηρίων για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου με έκπτωση.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως έθεσε σε κυκλοφορία το October Pass, το οποίο αφορά τις δύο σημαντικές εντός έδρας αναμετρήσεις για την Euroleague που θα δώσει η ομάδα μας τον μήνα Οκτώβριο.

Προμηθευτείτε τo October Pass μέχρι τις 19/10 και παρακολουθήστε τους συναρπαστικούς αγώνες με την Maccabi Playtika Tel Aviv και την Baskonia Vitoria-Gasteiz, επωφελούμενοι έκπτωσης της τάξης του 20%.

Αναλυτικά οι εντός έδρας αγώνες του Οκτωβρίου:

Παρασκευή 20/10, 21:15: Παναθηναϊκός – Maccabi Playtika Tel Aviv
Παρασκευή 27/10, 21:15: Παναθηναϊκός – Baskonia Vitoria-Gasteiz
Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στο more.com
Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».//ΝΚ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ