Ο Ντάνι Άλβες θα δικαστεί μέσα στο 2023 και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 8 έως 10 χρόνια!

by admin
1 views

 

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναμένεται να δικαστεί μέσα στο 2023 για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκα ηλικίας 23 ετών, ενώ η πρόταση της εισαγγελίας είναι για ποινή φυλάκισης οκτώ με δέκα χρόνια, σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του.

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει υπό κράτηση για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου του 2022 και το εισαγγελικό γραφείο που ερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση, ανακοίνωσε ότι ο 39χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα δικαστεί μέσα στο 2023, καθώς η διαδικασία προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Η πρόταση της εισαγγελίας για τον Ντάνι Άλβες αναμένεται να ζητήσει υψηλή ποινή εις βάρος του, καθώς αντιμετωπίζει «αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης με διείσδυση του άρθρου 179 του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει ποινή φυλάκισης μεταξύ 4 και 12 ετών».

Ωστόσο, η ποινή αυτή αναμένεται να επεκταθεί στα οκτώ χρόνια, καθώς η γυναίκα φέρεται να εξαπατήθηκε από τον Βραζιλιάνο για να μπει στην τουαλέτα του κλαμπ και στη συνέχεια δέχθηκε την επίθεση, επομένως με την επιβαρυντική αυτή πράξη η ποινή θα είναι οκτώ με δέκα χρόνια, εάν φυσικά κριθεί ένοχος.//

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ