Ομπράντοβιτς: «Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν να γίνουν μόνιμες στην Euroleague»

by admin
3 views

 

Ο Ζοτς μίλησε για τις δύο σερβικές ομάδες, οι οποίες θεωρεί πως πρέπει να αποκτήσουν εγγυημένα συμβόλαια στην ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, μιας και που πιστεύτε πως οι ιστορία τους είναι αναπόσπαστο κόμματί της.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε την άποψή του σχετικά με την ομάδα που προπονεί, αλλά και με το αντίπαλο δέος της και συμπολίτισσά της. Πιο συγκεκριμένα, ο κορυφαίος προπονητής δήλωσε πως και οι δύο σύλλογοι πρέπει να εξασφαλίσουν συμβόλαια… αιωνιότητας με την Euroleague.

Ο Σέρβος τεχνικός πιστεύει πως η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας είναι σημαντικά κομμάτια του παζλ για την κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα μπάσκετ. Επομένως, αναμένει μέσα στα επόμενα χρόνια αυτό να αναγνωριστεί και να προταθούν τα απαραίτητα συμβόλαια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν αξίζουν να έχουν μόνιμη θέση στη EuroLeague. Πιστεύω ότι θα πρέπει να το αναγνωρίσουν αυτό και ότι θα το κάνουν στο μέλλον. Αυτό που δίνει το Βελιγράδι είναι κάτι μοναδικό και πιστεύω ότι είναι λογικό στα επόμενα χρόνια να έχουν εγγυημένα συμβόλαια στη EuroLeague».//ΓΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ