Οι 24 ομάδες του EURO και η τελική σύνθεση των ομίλων

by admin
4 views

 

Η Εθνική Ελλάδος δεν τα κατάφερε να προκριθεί στο EURO 2024, που θα παρακολουθήσετε το καλοκαίρι μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ, με την Γεωργία να παίρνει στα πέναλτι το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού είναι στην ΕΡΤ και πλέον υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την διοργάνωση. Οι Γεωργιανοί, οι Ουκρανοί και οι Πολωνοί που εξασφάλισαν τις προκρίσεις τους μέσα από τα τρία διαφορετικά μονοπάτια των τελικών των πλέι οφ, συμπλήρωσαν πλέον το “παζλ” των 24 ομάδων της τελικής φάσης του EURO 2024, ενώ οριστικοποιήθηκε και η σύνθεση των έξι ομίλων.

Η Γεωργία θα αγωνιστεί στον 6ο όμιλο απέναντι στην Πορτογαλία, την Τσεχία και την Τουρκία. Η Ουκρανία θα συμμετάσχει στον 5ο όμιλο, έχοντας αντιπάλους το Βέλγιο, τη Σλοβακία και τη Ρουμανία και η Πολωνία θα παίξει στον 4ο όμιλο με Ολλανδία, Αυστρία και Γαλλία.

Αναλυτικά οι 24 ομάδες και οι έξι όμιλοι του EURO 2024 που θα διεξαχθεί από 14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου στα γήπεδα της Γερμανίας:

1ος Όμιλος

Γερμανία

Σκωτία

Ουγγαρία

Ελβετία

 

2ος Όμιλος

Ισπανία

Κροατία

Ιταλία

Αλβανία

 

3ος Όμιλος

Σλοβενία

Δανία

Σερβία

Αγγλία

 

4ος Όμιλος

Πολωνία

Ολλανδία

Αυστρία

Γαλλία

 

5ος Όμιλος

Βέλγιο

Σλοβακία

Ρουμανία

Ουκρανία

 

6ος Όμιλος

Τουρκία

Γεωργία

Πορτογαλία

Τσεχία

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ