«Οι χαρές δεν είναι περίσσιες» – Οι ευχές Τσίπρα σε Κασσελάκη

by admin
0 views

Λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης περνούσε για δεύτερη φορά το κατώφλι της Βουλής.

Μετά με τη συνάντηση με τον Νίκο Παππά, πριν το β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά το ραντεβού του ήταν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

    «Η ελληνικη κοινωνια βρισκεται σε δυσκολιες μεγαλες» σημειωσε ο Αλεξης Τσιπρας

Νικητής πλέον της κούρσας διαδοχής και με τον Ευάγγελο Αποστολάκη στο πλευρό του, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στο γραφείο του κ. Τσίπρα για να λάβει συμβουλές για τη μάχη που θα πρέπει να δώσει για την αύξηση των ποσοστών του κόμματος και την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να είναι «σιδεροκέφαλος» και να χαρεί τις μέρες που έρχονται στο μέλλον, σημειώνοντας ότι οι δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικές.

Ο διάλογος Τσίπρα – Κασσελάκη

Τσίπρας: Στέφανε συγχαρητήρια

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε

Τσίπρας: Από κοντά σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος έτσι λέμε εδώ πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση γιατί θα σου χρειαστεί το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μία φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ

Κασσελάκης: Εσείς βλέπετε πιο πολύ από εμένα

Τσίπρας: Εγώ δεν βλέπω baseball!

Κασσελακης: Στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος είναι πρώτος έτσι έτσι.

in.gr

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ