22 Αύγουστος, 2019 08:08

Breaking News

Οι αδελφοί Αντωνάκα θέλουν την Νίκη!!!

Πρόταση εξ΄ Αμερικής για τους κυανόλευκους

Κι εκεί που η Νίκη βάδιζε σε σκοτεινά μονοπάτια, μετά την αποπομπή του Νίκου Ιμεράι από τους γνωστούς «σωτήρες» που χρόνια τώρα «σώζουν» την ομάδα, ήρθε μία πρόταση εξ΄ Αμερικής, να δώσει ελπίδα στους πολλούς και πανικό στους… λίγους (ευτυχώς).

Δημήτρης Αντωνάκας, Σταύρος Αντωνάκας και ο κ. Αθανασιάδης, συνεταίρος του κ. Δημήτρη Αντωνάκα, θα είναι – αν προκύψει – στο ΔΣ της ομάδας.

Λίγα πράγματα για τον Σταύρο Αντωνάκα

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη (Ελλάδα) το 1962, παντρεύτηκε με μία κόρη και δύο γιους. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης (1984) -Anherst, MA, με πτυχίο Bachelor of Science στην Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (1991) – Cambridge, MA, με μεταπτυχιακό CSS στη Διοίκηση και Διοίκηση. Άρχισε σταδιοδρομία στον τραπεζικό κλάδο που εντάχθηκε στην επιχείρηση Boston της NBG και κατείχε διαφορετικές διευθυντικές θέσεις, τα τελευταία 7 χρόνια που κατέχει διευθυντής υποκαταστημάτων (1984-1995). Γενικός Διευθυντής της Hellas Park S.A. στην Αθήνα (1996-2003) Συμμετείχε στον κλάδο της Θαλάσσιου Τουρισμού ως Γενικός Διευθυντής το 2003 με την Olympic Marine S.A. και από το 2008 διορίστηκε στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ολυμπιακής Ναυτιλίας Α.Α.Επιλογή Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Μαρίνων το 2013.

Περισσότερα σε λίγο…

 

The post Οι αδελφοί Αντωνάκα θέλουν την Νίκη!!! appeared first on SPORT FM 89,5.

Related posts