Ντάνιελ Ράντκλιφ: Αποκαλύπτει αν θα επιστρέψει ως Χάρι Πότερ

by admin
10 views

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν πιστεύει ότι θα επιστρέψει στη Σχολή Μαγείας του Χόγκουαρτς. Σε συνέντευξή του στο ComicBook.com, ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Χάρι Πότερ» που έρχεται στο Max (πρώην HBO Max).

Όταν ρωτήθηκε αν οι θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς θα τον απολαύσουν και στην τηλεοπτική σειρά, ο ηθοποιός απάντησε ότι οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες.
«Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο και είμαι σίγουρος ότι όποιος το κάνει θα θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα και πιθανότατα δεν θέλει να βρει πώς θα κάνει πέρασμα ο γέρο Χάρι. Λοιπόν, σίγουρα δεν το επιδιώκω με κανέναν τρόπο», είπε στην ιστοσελίδα.

Παρόλα αυτά, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ σχολίασε για τον νέο ηθοποιό που θα αναλάβει τον ρόλο: «Του εύχομαι, φυσικά, όλη την τύχη του κόσμου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δώσω τη σκυτάλη, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τη δώσω προσωπικά»

Το «Χάρι Πότερ» έρχεται στην μικρή οθόνη

Τον περασμένο Απρίλιο το HBO Max ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια παρουσίασης της Warner Bros.Discovery ότι προχωράει στην τηλεοπτική μεταφορά του «Χάρι Πότερ»

Επίσης, έγινε επίσης ότι το HBO Max και το Discovery+ θα συνεργαστούν επίσημα σε μια νέα υπηρεσία που θα ονομάζεται Max.

«Σε συνεργασία με την Warner Bros.Television και την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, αυτή η νέα σειρά του Max Original θα βουτήξει βαθιά σε κάθε ένα από τα εμβληματικά βιβλία που οι θαυμαστές απολάμβαναν όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HBO & Max Content, Casey Bloys.

Κάθε σεζόν της τηλεοπτικής σειράς θα βασίζεται σε ένα από τα βιβλία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία θα συμμετέχει και ως εκτελεστική παραγωγός. Σύμφωνα με την Warner Bros Discovery η «σειρά της δεκαετίας» θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο καστ ηθοποιών.
Δείτε το πρώτο teaser

https://www.youtube.com/watch?v=o07u0uKkV_g

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ