Νέα αφαίρεση βαθμών στη Ρέντινγκ

by admin
6 views

 

Δύο ακόμα βαθμοί αφαιρέθηκαν από την Ρέντιγνκ, ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Αγγλία, από μια ανεξάρτητη πειθαρχική επιτροπή για καθυστερήσεις πληρωμών στην εφορία, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (27/2) ο σύλλογος.

Από την Ρέντινγκ είχε αφαιρεθεί ένας βαθμός τον Αύγουστο και άλλοι τρεις βαθμοί τον Σεπτέμβριο, αφού ο ιδιοκτήτης Ντάι Γιόνγκε απέτυχε να καταθέσει αρκετά κεφάλαια για να καλύψει τους μισθούς.

Η Ρέντινγκ -υποβιβάστηκε από την Premier League το 2013 και στη συνέχεια από τη Championship πέρυσι- είναι 19η στη League One μετά την τελευταία αφαίρεση βαθμών, τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το διοικητικό όργανο της League One EFL ανέφερε ότι ο Ντάι είχε «αποδείξει απροθυμία να υποστηρίξει τις τρέχουσες οικονομικές δεσμεύσεις του συλλόγου» και τον προέτρεψε να επιταχύνει τις προσπάθειες για να πουλήσει το πλειοψηφικό μερίδιο που κατέχει στο σύλλογο.

Ο σύλλογος ανέφερε επίσης ότι έχει επιβληθεί πρόστιμο 100.000 λιρών στον Ντάι , που πρέπει να πληρώσει εντός 21 ημερών διαφορετικά κινδυνεύει με περαιτέρω ποινές.//Λ.Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ