Μπακασέτας: «Αντί να καλύπτουμε τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, βγάζουμε κάτι αναληθές και βρώμικο»

by admin
3 views

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα:

«Όλη η ομάδα αφιερώνει τη νίκη στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, που έχασε τον αδερφό του. Είναι πάντα δίπλα μας και οφείλουμε να του δώσουμε λίγη παραπάνω δύναμη. Ήταν ένα πάρα πολύ κομβικό παιχνίδι, ήρθαμε μόνο για ένα αποτέλεσμα και από τα πρώτα λεπτά δείξαμε τη δυναμική μας. Μετά το πρώτο γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα. Εμείς βρήκαμε αυτοπεποίθηση και χώρους, τους εκμεταλλευτήκαμε και δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στη Λαμία», τόνισε για το 0-5.

«Είναι μια συνεργασία που έχει ξεκινήσει από την Εθνική, αν και δεν είχαμε παίξει πολλά παιχνίδια μαζί. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο μέσα στο παιχνίδι, ο ένας κάνει πράγματα που δεν κάνει ο άλλος. Για μένα είναι πολύ εύκολο να παίζω μαζί του, το απολαμβάνω και έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν, όπως ξέρω κι ο ίδιος ότι έχει για τον εαυτό του. Θέλω να το απολαύσουμε γιατί δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει», πρόσθεσε μιλώντας για τη συνεργασία με τον διεθνή φορ.
Όσο για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ είπε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό ματς. Είμαστε σε καλή κατάσταση, η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, η περσινή πρωταθλήτρια, αλλά γνωρίζουμε τις αδυναμίες. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, στο οποίο κρίνονται πάρα πολλά»
.

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο μετά τις ανυπόστατες φήμες περί ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα: «Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σπιλώνουν ονόματα. Θα περάσει πολύς καιρός για να χωνέψουμε ότι δεν προκριθήκαμε στο Euro, αλλά υπάρχουν άτομα που σπιλώνουν προσωπικότητες. Είναι ό,τι χειρότερο, θα απαιτήσω να σταματήσουν να δημιουργούν προβλήματα από το πουθενά. Υπήρχε παίκτης που έψαχνε τις αντιβιώσεις από τα παιδιά του για να δει αν υπήρχε καμιά παράνομη ουσία. Οφείλουν όσοι τα διέδωσαν αυτά να ζητήσουν συγνώμη και η ΕΠΟ οφείλει να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Όταν σπιλώνεται ένας ποδοσφαιριστής, είναι ό,τι χειρότερο. Αντί να καλύπτουμε τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, βγάζουμε κάτι αναληθές και βρώμικο. Ντροπή σε όσους έκαναν κάτι τέτοιο».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ