Μισέλ Ομπάμα: Σε κρουαζιέρα στην Ιταλία, μαζί με Τομ Χανκς, Γουίλσον και Σπίλμπεργκ

by admin
7 views

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Μισέλ Ομπάμα βρίσκεται διακοπές στη Γηραιά Ήπειρο. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε πρόσφατα, σε κρουαζιέρα με διάσημους φίλους της από τον χώρο του θεάματος του Χόλιγουντ.

Χωρίς τον Μπαράκ Ομπάμα, αλλά μαζί με τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, καθώς και μαζί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και τη σύζυγό του, Κέιτ Κάπσοου, εθεάθησαν να κάνουν βουτιές, ηλιοθεραπεία και να απολαμβάνουν τις ομορφιές της ιταλικής ακτογραμμής.

Έχει αλλάξει εμφάνιση η Μισέλ Ομπάμα, έχει μακρύνει τα μαλλιά της και προτιμά πιο casual chick ρούχα, από το TENNIS US OPEN στις 29 Αυγύστου 2023

Ανανεωμένη εμφάνιση

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, ιδιαίτερα γυμνασμένη, με λευκό μαγιό, έχει αλλάξει εντελώς το lοοκ της, καθώς έχει μακρύνει πολύ τα μαλλιά της και πλέον δεν δεσμεύεται από τους περιορισμούς που ενδεχομένως είχε προηγουμένως ως πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η παρέα της εθεάθη να αποβιβάζεται από το αξίας 250 εκατομμυρίων δολαρίων γιοτ του Στίβεν Σπίλμπεργκ, κάπου κοντά στην περιοχή του Πορτοφίνο.

Πιο πριν, η ίδια είχε βρεθεί στην Ισπανία, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Μαζί με τον Μπαράκ Ομπάμα

Βεβαίως, όσο εκείνη κάνει ανέμελα διακοπές στην Ευρώπη, οι φήμες για πιθανή επιστροφή της στον Λευκό Οίκο, αλλά αυτή τη φορά ως πρόεδρος η ίδια, δίνουν και παίρνουν

Η δημοφιλία και τα βιβλία – Becoming

Αιτία και αφορμή είναι η μεγάλη της επιτυχία ως συγγραφέα, καθώς και η τεράστια δημοφιλία της.

Είχε δείξει από το ντοκιμαντέρ που γύρισε με τίτλο «Becoming», στο οποίο με αφορμή την τουρνέ της για την προώθηση της ομώνυμης αυτοβιογραφίας της, αφηγούνταν τόσο τη ζωή της όσο και παρουσίαζε τον εαυτόν της στα χνάρια των πολιτικών εκστρατειών που είχε ζήσει, συμμετέχοντας ενεργά στην εκλογή και την επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ αποτελεί μια ιστορία ενδυνάμωσης όχι απλώς μιας γυναίκας, αλλά μιας μαύρης γυναίκας στη σύγχρονη Αμερική.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε, οι σπουδές της, η δημιουργία και ο αγώνας διατήρησης της οικογένειάς της, κάτω από τις ειδικές συνθήκες διαμονής στον Λευκό Οίκο, η δράση της η κοινωνική για την εκπαίδευση των γυναικών.

Όταν πέφτουν οι τίτλοι του τέλους, οι θεατές αισθάνονται την τεράστια δύναμη αυτής της γυναίκας που δεν διστάζει να δείξει πόσο ευάλωτη και ανθρώπινη είναι.

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ