Μητσοτάκης: Υπαρκτός κίνδυνος φοροκαταιγίδας με ΣΥΡΙΖΑ

Τους μαρτύρησε ο Κατρούγκαλος

by onvolos
5 views

Στο μείζον θέμα της διαγραφή Κατρούγκαλου στάθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προεκλογική του ομιλία από το Παλέ ντε Σπόρ της Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κίνδυνος «φοροκαταιγίδας» είναι ανοιχτός, ενώ χαρακτήρισε «μαρτυριάρη» τον κ. Κατρούγκαλο ισχυριζόμενος ότι αποκάλυψε τα σχέδια της Κουμουνδούρου και για αυτόν τον λόγο αποτελεί παρελθόν «βγήκε» από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
«Στην αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε δίπλα του τον κύριο Βαρουφάκη που σχεδιάζει Δήμητρες για να κάνει χαρτοπόλεμο τις καταθέσεις. Μετά πόνταρε στην κυβέρνηση των ηττημένων, αυτή έγινε μετά κυβέρνηση των απελπισμένων, δηλαδή μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα ήταν, αν ποτέ συνέβαινε, κυβέρνηση ολικού καταποντισμού», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εξαπέλυσε μαζικά πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ


Ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη ΝΔ την Κυριακή

«Είμαι στη πόλη που τόσο αγαπώ. Η νίκη ανοίγει από την Θεσσαλονίκη. Σας αποκάλεσα συμπατριώτες γιατί δεν ξεχνώ ότι είμαι και απόγονος Μακεδονομάχου γιατί ο παππούς μου πολέμησε εδώ. Το γαλάζιο κύμα ξεκινά από τον Θερμαϊκό και συναντά αυτό που απλώθηκε από τα Χανιά και σε όλη την πατρίδα μας. Η σημερινή συγκέντρωση είναι ο καλύτερος πρόλογος για την Κυριακή. Γιορτάζει η μισή Ελλάδα, αλλά θα γιορτάσει και η Δημοκρατία. Θα γιορτάσει όλη η χώρα ανοίγοντας τον δρόμο για μια αυτοδύναμη Ελλάδα και μία αυτοδύναμη ΝΔ» είπε στον πρόλογό του ο κ. Μητσοτάκης.
«Σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον εκλογές θα έχει η Τουρκία. Θέλω την πατρίδα μου να έχει σαφή ορίζοντα στην πορεία της και σταθερό τιμόνι στην ηγεσία της. Η πλειοψηφία δεν θα υποκύψει στον τυχοδιωκτισμό, αλλά θα συνταχθεί με το ευρύ μέτωπο που πιστεύει στον υγιή πατριωτισμό και στον δημιουργικό εκσυγχρονισμό», τόνισε, αναφερόμενος στην κατάσταση της Τουρκίας.
«Είναι ντροπή που επιτέθηκαν στον Σαββόπουλο»

«Είναι ντροπή τους, που επιτέθηκαν στον Σαββόπουλο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας ζητά δικαιοσύνη παντού ενώ έχει δίπλα του τον καταδικασμένο Παππά. Η καλύτερη αποδοκιμασία στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να γεμίσουν οι κάλπες της Κυριακής με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα μας απειλεί – Είναι τζάμπα μαγκιές»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να πάρει ρεβάνς, ενώ απέτυχε ως κυβέρνηση, αλλά απέτυχε και ως αντιπολίτευση. Σήμερα κόβει ξανά 83 δις ευρώ από το λεφτόδενδρο και ζητά ο αθεόφοβος φόβος δικαιοσύνη παντού. Παντού εκτός από δίπλα του όπου έχει τον καταδικασμένο με 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο Νίκο Παππά», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε

«Αλλά όχι μόνο. Τώρα μας απειλεί κιόλας. Μας απειλεί με προανακριτικές. Όπως έκανε με τη σκευωρία novartis. Λοιπόν του λέω εδώ από τη Θεσσαλονίκη. Δεν μασάμε, είναι τζάμπα μαγκιές, ας κοπιάσουν για να ξαναχάσουν. Και καθώς πάμε προς τις κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο».
Να βάλουμε το τρίποντο της νίκης
«Η Ελλάδα μετατρέπεται σε εξαγωγέας από εισαγωγέας ενέργειας. Ο φράχτης θα επεκταθεί πλήρως είτε με εθνικά είτε κοινοτικά κεφάλαια. Θέλουμε 100% ψηφιακό δημόσιο στο τέλος της τετραετία και αξιολόγηση παντού για να επιβραβεύονται οι καλοί και να διορθώνονται οι αστοχίες. 2.000 πολίτες με αναπηρία αποκτούν προσωπικό βοηθό. Θα κάνουμε 10.000 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών», σημείωσε και αναφέρθηκε στις επενδύσεις

«Πήγα στις Βρυξέλλες, διαπραγματεύτηκα 5 μέρες και σας έφερα 31 δις. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης 1,5 δις. από το Ταμείο Ανάκαμψης για την Υγεία. Ανεβάσαμε το αφορολόγητο, τα πανεπιστήμιά μας είναι απελευθερωμένα με τον νέο νόμο πλαίσιο. Πολλά πρέπει να αλλάξουν όπως στην Παιδεία. Θα κάνουμε χιλιάδες προσλήψεις. Ο ΕΦΚΑ βγάζει συντάξεις σε δύο μήνες όχι σε δύο χρόνια», τόνισε.

«Πάμε να βάλουμε το τρίποντο της μεγάλης νίκης. Πάμε για την παντοδύναμη πρωτιά», τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ενώ έκανε αναφορά στο Νίκο Γκάλη και τις επιτυχίες του στο Παλέ ντε Σπορ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ