17 Σεπτέμβριος, 2019 13:09

Breaking News

Με συγκέντρωση και μηχανοκίνητη πορεία το ΠΑΜΕ Μαγνησίας τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά

Με συγκέντρωση και μηχανοκίνητη πορεία το ΠΑΜΕ Μαγνησίας τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά

Μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει από την πλατεία Δημαρχείου θα πραγματοποιηθεί σήμερα (30-4-2019), στις 7 το απόγευμα από το ΠΑΜΕ Μαγνησίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Αύριο, οι εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ ολοκληρώνονται με την απεργιακή συγκέντρωση, στις 10 το πρωί στην Πλατεία Πανεπιστημίου.

Ενόψει της συγκέντρωσης και εν συνεχεία, της πορείας, δόθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου, κατά την οποία, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Στεργιου, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε κάθε εργαζόμενο και σωματείο, ώστε «να πάρει θέση απέναντι στη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, με την οποία συμπορεύεται η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Στο σύστημα αυτό δεν συμβιβαζόμαστε. Η Πρωτομαγιά είναι απεργία και όχι ημέρα των λουλουδιών και αργία. Πρέπει να απαντήσουμε αγωνιστικά με οργάνωση των σωματείων. Να ξεπεράσουμε τους εκβιασμούς των κομμάτων. Να αυξηθούν οι συντάξεις και να μην υπάρχει κανείς εργαζόμενος με μισθό κάτω από 751 ευρώ» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Στεργίου και πρόσθεσε ότι από τα βασικά αιτήματα των εργαζομένων είναι, επίσης, η κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

www.ert.gr

Related posts